Švedijos princesė Madeleine kraustosi namo – grįžta į tėvynę

Švedijos princesė Madeleine, su vyru Didžiosios Britanijos ir JAV piliečiu gyvenanti Jungtinėse Amerikos Valstijose, rugpjūtį grįš į Stokholmą, antradienį pranešė Švedijos karališkasis teismas.

Princesė Madeleine ir jos vyras Christopheris O'Neillas.<br>Cover Images/Scanpix nuotr.
Princesė Madeleine ir jos vyras Christopheris O'Neillas.<br>Cover Images/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-03-07 21:20

„Princesė Madeleine ir ponas Christopheris O'Neillas nusprendė, kad jų šeima neribotam laikui persikels į Švediją“, – pranešė teismas.

Finansų srityje dirbanti 40 metų princesė ir 48 metų Ch. O'Neillas susipažino JAV ir nuo 2018 m. gyveno Niujorke, Londone, o pastaruoju metu – Floridoje. 2013 m. susituokusi pora turi tris vaikus: devynerių princesę Leonore, septynerių princą Nicolasą ir ketverių princesę Adrienne. Teismas pranešė, kad „nuolatinė šeimos gyvenamoji vieta bus butas Karališkųjų Arklidžių rūmuose Stokholme“.

Princesė Madeleine yra jauniausia iš trijų Švedijos karaliaus Karolio XVI Gustavo ir karalienės Silvios vaikų, jos vyresnioji sesuo yra sosto paveldėtoja Victoria, o brolis – princas Carlas Philipas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.