Tėvo karūnacijoje princas Harry pasirodys vienas: aiškėja, kodėl Meghan Markle neplanuoja vykti

Pasak buvusio princesės Dianos liokajus Paulo Burrello, princas Harry į tėvo Karolio III karūnavimą atvyks vienas, nes Meghan Markle nėra pakankamai drąsi, jog galėtų žiūrėti šeimai į akis.

 Meghan Markle ir princas Harry<br>PA/Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry<br>PA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 15, 2023, 7:52 PM, atnaujinta Mar 15, 2023, 7:53 PM

P. Burrellas teigė, kad Karolis III pakviesdamas Sasekso hercogą ir kunigaikštienę į karūnavimo ceremoniją pasielgė kilniai. 

Nors pora dar oficialiai neatsakė ar dalyvaus renginyje, tačiau P. Burrellas sakė, kad jei Megan ir Harry nuspręstų dalyvauti karūnacijoje jiems turėtų būti itin nepatogu prieš kitus karališkosios šeimos narius.

„Nemanau, kad Meghan yra pakankamai drąsi, jog galėtų žiūrėti šeimai į akis“, – portalui mirror.co.uk teigė liokajus.

„Galimai Harry į karūnavimo ceremoniją atvyks vienas, tačiau jam tai bus nepaprastai sunku emociškai, nes žiūrėdamas į Camillą nuolatos prisimins, jog karūnuojama galėjo būti jo motina“, – tęsė P. Burrellas ir pridūrė, kad Harry savo memuarų knygoje „Atsarginis“ atskleidė, kad jiedu su broliu princu Williamu maldavo tėvo Karolio III nevesti Camillos. 

Poros atstovas spaudai teigė, kad Meghan ir Harry gavo oficialų laišką iš karališkųjų rūmų, dėl dalyvavimo ceremonijoje, tačiau kunigaikštis ir kunigaikštienė dar nėra priėmę sprendimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.