Meghan Markle prabilo apie ilgą laiką ją varginusią ligą: „Teko gultis į ligoninę“

Žinoma, jog Sasekso kunigaikštienė Meghan Markle (41 m.) itin rūpinasi savo sveikata – ji propaguoja sveiką ir aktyvų gyvenimo būdą, maitinasi subalansuotai bei vartoja įvairius maisto papildus ir vitaminus. Tačiau yra tokių ligų, nuo kurių nėra apsaugotas nei vienas, – M.Markle prabilo apie ilgą laiką ją varginusią stiprią migreną, dėl kurios jai netgi teko gultis į ligoninę.

 Meghan Markle.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Meghan Markle.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Meghan Markle.<br> Cover Images/ Scanpix nuotr.
 Meghan Markle.<br> Cover Images/ Scanpix nuotr.
 Meghan Markle.<br> Cover Images/ Scanpix nuotr.
 Meghan Markle.<br> Cover Images/ Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 18, 2023, 7:05 PM

„Anksčiau sirgau labai sunkia migrena, dėl kurios man teko gultis į ligoninę. Tačiau vėliau atradau akupunktūrą ir Rytų mediciną, kuri visiškai pakeitė mano gyvenimą“, – atviravo ji.

Anot M.Markle, su ta pačia problema susiduria ir jos vyras princas Harry (38 m.). Apie tai jis kalbėjo savo memuarų knygoje „Atsarginis“ (angl. Spare).

Pasakodamas apie žygius į Pietų ašigalį, Sasekso hercogas teigė, jog kartą jis pajuto kaip „sukosi galva, o vėliau prasidėjo ir stipri migrena. Jaučiau, kaip abejose mano galvos pusėse kyla spaudimas.

Nenorėjau sustoti, bet, deja, tai priklausė ne nuo manęs. Mano kūnas pats pasakė „ačiū, gana“. Tuomet pajaučiau, kaip sulinko mano kojos ir kritau į sniegą kaip į krūvą akmenų“.

Anot princo Harry, tuo metu jam padėti galėjo tik medikai.

„Jie pastatė palapinę, paguldė mane ir suleido į sėdmenis kažkokią injekciją. Rodos, tai buvo steroidai. Tai man tikrai padėjo – kai injekcija suveikė, jaučiausi atsigavęs“, – rašė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.