Santykių ekspertė prabilo apie netobulus Meghan Markle ir princo Harry santykius: „Jį veikia jos nerimas“

Princo Harry (38 m.) ir Meghan Markle (41 m.) serialą peržiūrėjusi santykių ekspertė Nicole Moore pastebėjo, jog jųdviejų kūno kalba rodo, kad Sasekso hercogienė savo poreikius ir rūpesčius laiko svarbesniais santykiuose, rašo mirror.co.uk.

 Meghan Markle ir princas Harry.<br>ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br>ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-03-18 09:09, atnaujinta 2023-03-18 09:22

„Netflix“ platformoje pasirodžiusio serialo scenose matyti, kaip Sasekso hercogas, pasak jos, atrodo susirūpinęs, jį lydi pastovus nerimas. Vienoje scenoje, tuo metu, kai pora keliavo automobiliu, princas Harry buvo susirūpinęs tuo, kad žiniasklaida juodu seka iš paskos.

Pamačiusi poros elgesį automobilyje, santykių ekspertė padarė išvadą, jog Meghan Markle savo rūpesčius ir nerimą visuomet iškelia į pirmą vietą ir taip užgožia princo Harry jausmus.

„Harry nerimavimui daro įtaką Meghan, jį veikia jos nerimas. Ji minimaliai palaiko Harry, tačiau jai visuomet yra svarbiau savas nerimas ir rūpesčiai. Šiame seriale dinamika atrodo tokia: „Meghan vidinis diskomfortas yra svarbesnis už Harrio“, – teigė ekspertė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.