F. Kirkorovas ir vėl šokiravo gerbėjus savo įvaizdžiu: „Jam nedelsiant reikia apsilankyti pas psichiatrą“

Negailestingą karą Ukrainoje palaikantis Filipas Kirkorovas (55 m.) nesiliauja stebinęs – šį kartą skandalingasis atlikėjas televizijos projekto „Kaukės“ filmavimo metu šokiravo žiūrovus savo įvaizdžiu.

 Filipas Kirkorovas.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Filipas Kirkorovas.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Filipas Kirkorovas.<br>D.Umbraso nuotr.
 Filipas Kirkorovas.<br>D.Umbraso nuotr.
 Filipas Kirkorovas.<br>D.Umbraso nuotr.
 Filipas Kirkorovas.<br>D.Umbraso nuotr.
 Filipas Kirkorovas.<br>kiti
 Filipas Kirkorovas.<br>kiti
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2023-03-23 09:46

F.Kirkorovas pasirodė vilkėdamas tamsiai mėlynos spalvos blizgantį švarką ir kelnes, puoštas plonomis juostelėmis, pro kurias matėsi ir nuogas atlikėjo kūnas. Jis taip pat dėvėjo šviesių plaukų peruką, kaubojišką avalynę ir skrybėlę.

Nors atlikėjo švarko sagos buvo atsegtos, jis nusprendė nevilkėti jokios palaidinės ir visiems pademonstruoti daugybės plastinių operacijų rezultatus.

Šiuo įvaizdžiu Putino pakalikas pasidalijo ir savo socialiniame tinkle „Instagram“. Įkėlęs trumpą vaizdo įrašą jis susilaukė daugybės pašaipių komentarų iš savo sekėjų: „Filipas Kirkorovas išprotėjo. Jam nedelsiant reikia apsilankyti pas psichiatrą!“, „Kuo toliau, tuo baisiau...“, „Tai atrodo tiesiog absurdiškai. Artimiesiems jau seniai laikas sunerimti“.

Naujienų portalas Lrytas.lt primena, jog prasidėjus plataus masto karui Ukrainoje Kirkorovas apie savo poziciją kurį laiką tylėjo. Tačiau vėliau jis pasirodė esąs karštas Putino politikos gerbėjas, palaikantis Rusijos pradėtą karą ir vykdomus nusikaltimus.

Teigiama, kad Rusijoje atlikėjo šlovė po truputį blėsta. Rusai rašo, kad dainininko nebenori matyti dėl jo keistų pokštų scenoje, skelbia unian.ua.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.