Klastinga liga sergančio B. Williso namuose praūžė dvi šventės: paviešintame vaizdo įraše aktorius prakalbo

Atrodytų, kad aktoriaus Bruce'o Williso (68 m.) gyvenime – vien pilki debesys. Tačiau su sunkiomis ligomis kovojanti žvaigždė nepasiduoda ir į viską žiūri su plačia šypsena.

 Bruce'as Willisas su šeima.<br> Instagramo nuotr.
 Bruce'as Willisas su šeima.<br> Instagramo nuotr.
Emma Heming ir Bruce'as Willisas.<br> Instagramo nuotr.
Emma Heming ir Bruce'as Willisas.<br> Instagramo nuotr.
 Bruce'as Willisas.<br> Reuters/scanpix nuotr.
 Bruce'as Willisas.<br> Reuters/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 23, 2023, 3:54 PM, atnaujinta Mar 23, 2023, 4:04 PM

Praėjusių metų kovo mėnesį B.Willisas išgirdo negailestingą diagnozę.

Jo šeima pranešė, kad vyrą kamuoja afazija – sutrikimas, paveikiantis gebėjimą kalbėti ir suprasti kalbą.

Tačiau lyg to būtų maža, prieš mėnesį jam buvo diagnozuota demencija. Nepaisant prastėjančios aktoriaus sveikatos, jis gyvena su šypsena.

Per jo gimtadienį instagrame pirmą kartą paviešintas vaizdo įrašas, kuriame Bruce'as kalba.

Buvusi B.Williso žmona aktorė Demi Moore pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame jų šeima Holivudo legendai dainuoja „Su gimimo diena“. Kovo 19-ąją aktoriui suėjo 68-eri metai.

„Su gimtadieniu, Bruce'ai Willisai. Džiaugiuosi, kad šiandien galime švęsti tavo gimtadienį. Myliu tave ir mūsų šeimą. Dėkojame visiems už meilę ir linkėjimus“, – „Twitter“ rašė D.Moore.

Vaizdo įraše galima pastebėti, kad aktoriaus gimtadienį kartu švenčia ir dabartinė jo žmona modelis Emma Heming-Willis, kuri kartu su dukromis jį stipriai apkabina. Aktorius atrodo energingas, o pūsdamas žvakutes sugeba net ir pajuokauti. 

Emma taip pat pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame sudėtos jųdviejų su Bruce'u akimirkos ir brūkštelėjo: „Jis yra mylimas. Aš visada jį mylėsiu. Mano gimtadienio palinkėjimas Bruce'ui, kad ir toliau mūsų maldos jį išlaikytų šalia. Ačiū, kad mylite ir rūpinatės juo“.

Praėjus vos kelioms dienoms po to, kai Bruce'as atšventė savo 68-ąjį gimtadienį, Emma Heming Willis instagrame pasidalijo gėlių puokštės nuotrauka. Pasirodo, pora šventė 14-ąsias vestuvių metines.

„Šiandien sukanka 14 santuokos metų su didžiausia mano gyvenimo meile. Pabudau pilna širdimi, bet mintimis vis grįžau prie vakarykščio kito žmogaus gerumo, kuriuo norėjau pasidalyti, nes jis mane labai įkvėpė. Mokyklos renginyje, skirtame mūsų vaikams, draugams paminėjau, kad rytoj bus mūsų metinės. Kiek vėliau tą pačią dieną iš draugės gavau žinutę, kad prie namų durų ji man paliko mažą smulkmeną“, – rašė E. Heming Willis.

Smulkmena buvo gėlių puokštė, kuria pasidalijo moteris, su palinkėjimu: „Laimingų metinių“.

„Tai privertė mane susimąstyti apie tai, kokios sunkios emociškai gali būti ypatingos progos, kai slaugai sergantįjį. Įprastai mūsų žmogus prisimindavo tokias šventes, dabar jų besikeičiančios smegenys tiesiog to padaryti negali. Myliu tave, Julija. Tu pavertei šią dieną mums ypatinga“, – emocingai rašė E. Heming Willis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.