Šaltiniai prabilo apie Megan Fox ir Colsono Bakerio skyrybas: „Jie sustabdė vestuvių planavimą“

Skandalai nenustoja persekioti aktorės Megan Fox (36 m.) ir jos sužadėtinio reperio Colsono Bakerio (32 m.). Vos prieš pora mėnesių paneigę gandus apie C.Bakerio neištikimybę, atrodo, kad pora pasuko skirtingais keliais.

Megan Fox.<br>REUTERS/Mario Anzuoni/Scanpix nuotr.
Megan Fox.<br>REUTERS/Mario Anzuoni/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-03-30 14:17

„Jie sustabdė vestuvių planavimą ir padarė santykių pertrauką tam, kad išspręstų problemas. Šiuo metu jų santykiai yra nepastovūs, tačiau palaiko bendravimą ir karts nuo karto vienas kitam parašo žinutes“, – portalui usmagazine.com teigė artimas porai šaltis.

Filmo „Transformeriai“ žvaigždė M.Fox ir pasaulinio hito „Wild boy“ atlikėjas susižadėjo 2022 m. sausį, tačiau nuo gerbėjų akylai slėpė būsimų vestuvių datą.

Pora susipažino kriminalinio trilerio „Vidurnaktis rykštinėse sorose“ filmavimo aikštelėje, o apie santykius gerbėjams pranešė 2020 m. Per šį laikotarpį sklido daug gandų, jog pora pasuko skirtingais keliais, tačiau šįsyk, atrodo, tai tiesa.

Šaltinis teigė, kad paskutinis lašas M.Fox kantrybės taurėje buvo, kai vasario mėnesį Arizonoje, jiedu turėjo vykti į „Sports Illustrated“ vakarėlį, tačiau prieš pat jį stipriai susipyko.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.