Putino meiluže tituluojama A. Kabajeva ir toliau kraunasi turtus: negąsdina nei sankcijos, nei viešumas

Prasidėjus Rusijos invazijai į Ukrainą, Vladimirui Putinui bei jo režimą palaikantiems žmonėms tarptautiniu mastu buvo įvestos sankcijos. Jų išvengti nepavyko ir Rusijos lyderio meiluže tituluojamai Alinai Kabajevai. Nors pastaroji sulaukė asmeninių sankcijų iš ES, JAV, Šveicarijos, Australijos, Naujosios Zelandijos ir net Japonijos, tačiau gimnastė didelės žalos nepatyrė, priešingai – ji dar labiau praturtėjo, rašo naujienų agentūra UNIAN.

 Alina Kabajeva ir Vladimiras Putinas.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Alina Kabajeva ir Vladimiras Putinas.<br> Lrytas.lt koliažas.
 Alina Kabajeva ir Vladimiras Putinas.<br> REUTERS/Scanpix nuotr.
 Alina Kabajeva ir Vladimiras Putinas.<br> REUTERS/Scanpix nuotr.
 Alina Kabajeva.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Alina Kabajeva.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 8, 2023, 5:32 PM, atnaujinta Apr 8, 2023, 5:36 PM

Rusija Kabajevai tapo galimybių šalimi – visų pirma, dėl olimpinės sėkmės sporte, o vėliau – ir dėl itin artimų ryšių su V.Putinu. Ir nors gimnastė savo asmeninį gyvenimą bei savo santykius su Rusijos vadovu stengiasi laikyti po devyniais užraktais, tačiau tiesą nuslėpti darosi vis sunkiau. Tai išduoda nuolatinis Rusijos Federacijos A.Kabajevos gyrimas propagandinėse laidose, įspūdingomis sumomis perkamas nekilnojamasis turtas (be įvairių apartamentų A.Kabajevai priklauso ir pats brangiausias butas Rusijoje), neseniai įsigyta prabangi gimnastikos akademija.

Ji apima ne tik mokymo patalpas – daugiau nei 40 tūkst. kvadratinių metrų ploto pastate yra viešbučiai, masažo salonų tinklas ir netgi filmų gamybos įmonės. Nors anksčiau gimnastės pavardė buvo laikoma paslaptyje, tačiau dabar ji figūruoja viešuose sąrašuose, A.Kabajeva yra įvardijama kaip akademijos direktorių tarybos pirmininkė.

Iš viso A.Kabajeva ir jos šeima naudojasi nekilnojamuoju turtu, kurio vertė siekia mažiausiai 120 mln. dolerių.

Nors moteris reguliariai išleidžia didžiules sumas savo reikmėms, tačiau įvairiose propagandinėse laidose teigiama kitaip – daugelio tokios medžiagos autorius yra Ren TV apžvalgininkas, kuris yra laikomas asmeniniu Putino meilužės gerbėju. Jis savo laidose dažnai giria A.Kabajevą ir jos „Heavenly Grace“ festivalius, organizuojamus už „Gazprom“ pinigus.

Jos ir V.Putino ryšiai išaiškėjo dar 2008-aisiais. Tuomet „Maskvos komersantas“ pranešė, jog Kremliui vadovaujantis buvęs KGB agentas skiriasi su savo žmona Liudmila, buvusia „Aeroloft“ stiuardese, nes planuoja vesti 24-erių olimpietę.

V.Putinas, nenorėdamas komentuoti savo santykių su A.Kabajeva, teigė: „Turiu privatų gyvenimą, į kurį neleidžiu niekam kištis. Tai turi būti gerbiama.“ Jis taip pat pasmerkė tuos, kurie turi „ilgas nosis ir erotines fantazijas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.