Paaiškėjo tikroji filmo „Žalioji knyga“ aktoriaus F. Vallelongos jaunesniojo mirties priežastis

Pranešama, kad filmo „Žalioji knyga“ aktorius Frankas Vallelonga jaunesnysis mirė dėl fentanilio ir kokaino perdozavimo. Aktorius buvo sulaukęs 60 metų.

Pranešama, kad filmo „Žalioji knyga“ aktorius Frankas Vallelonga jaunesnysis mirė dėl fentanilio ir kokaino perdozavimo.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Pranešama, kad filmo „Žalioji knyga“ aktorius Frankas Vallelonga jaunesnysis mirė dėl fentanilio ir kokaino perdozavimo.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 12, 2023, 3:59 PM

Oficiali mirties priežastis – „ūmus apsinuodijimas dėl bendro fentanilio ir kokaino poveikio“, patvirtino Niujorko teismo medicinos ekspertas.

F.Vallelonga buvo rastas negyvas įvykio vietoje lapkričio mėn., policijai vykus į pagalbos skambutį dėl be sąmonės ant šaligatvio gulinčio vyro. Tada policija suėmė F.Vallelongos vairuotoją, Bronkso gyventoją Steveną Smithą, įtardama jį žmogaus lavono slėpimu, praneša Latimes.com.

Pranešama, kad tuo metu S.Smitas sakė valdžios institucijoms, kad F.Vallelonga perdozavo narkotikų ir kad jis „neturi nieko bendra“ su jo mirtimi.

F.Vallelonga pasirodė filme „Žalioji knyga“ kaip Rudy Vallelonga. Drama buvo sukurta pagal F.Vallelongos tėvo Franko „Tonio Lipo“ Vallelongos liudijimus, o scenarijų parašė jo brolis Nickas Vallelonga. Filmas 2019 m. laimėjo „Oskarą“ už originalų scenarijų, antraplanį aktorių (Mahershala Ali) ir geriausią filmą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.