„MakSim“ gerbėjai sunerimę dėl jos sveikatos: priaugo svorio, o per koncertus vos pastovi ant kojų

Žinomos Rusijos dainininkės, dainų autorės ir muzikos prodiuserės „MakSim“, kurios tikrasis vardas Marina Maksimova (39 m.), gerbėjai stipriai sunerimę dėl jos sveikatos, praneša unian.net.

Atlikėja „MakSim“, kurios tikrasis vardas Marina Maksimova.<br>Scanpix nuotr.
Atlikėja „MakSim“, kurios tikrasis vardas Marina Maksimova.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 13, 2023, 9:15 AM, atnaujinta Apr 13, 2023, 1:22 PM

Pilnas koncertų sales renkanti atlikėja pastaruosiuose keliuose koncertuose scenoje pasirodė vilkėdama plačius drabužius, tačiau tai nepadėjo nuslėpti, jog ji priaugo daug svorio.

Buvo ir akimirkų, kuomet scenoje atlikėja nebegalėjo pastovėti ant kojų. Socialiniuose tinkluose plintančiuose gerbėjų vaizdo įrašuose atrodo, kad ji tuojau neteks sąmonės.

Oficialiame atlikėjos gerbėjų puslapyje socialiniuose tinkluose jie kreipėsi į organizatorius prašydami atšaukti būsimą žvaigždės turą. Tačiau koncerto direktorius teigė tai daryti nematantis pagrindo.

„Atlikėjos gerbėjų klubas – tai bendruomenė žmonių, kurie su atlikėju elgiasi ypatingai. Deja, „MakSim“ situacijoje pasirodė, kad viskas yra kitaip. Jiems nerūpi atlikėjos sprendimai koncertuoti ar ne. Nerūpi jos mintys ir jausmai. Jiems nesvarbus jos noras nenuvilti savo gerbėjų.

Nes akivaizdu, kad jie nėra tikri gerbėjai. Vadinamasis oficialus fanų klubas apsiribojo „flash mob“ pasirodymu, taip įžeisdamas visą atlikėjos komandą“, – rašė žvaigždės prodiuseris Pavelas Nazarovas.

Vaizdo įrašuose matyti, kad atlikėja turi gana didelį pilvuką. Gerbėjai spėlioja, kad galbūt ji nėščia, tačiau oficialiai ši informacija nėra patvirtinta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.