Slaptos vedybos – prabangioje „Dolce&Gabbana“ viloje ištekėjo atlikėja Sia

Savaitgalį australų dainininkė ir tekstų rašytoja Sia (47 m.) ištekėjo už širdies draugo Dano Bernado. Privati vestuvių ceremonija vyko Domenico Dolce ir Stefano Gabbana viloje „Olivetta“ Portofino mieste, Italijoje.

Atlikėja Sia.<br>AP/Scanpix nuotr.
Atlikėja Sia.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 11, 2023, 9:52 AM

Nėra aišku, kada pora pradėjo susitikinėti. Sia šiuos santykius išlaikė slaptus iki praeitų metų, kuomet savo „Instagram“ paskyroje pasidalino judviejų romantiška nuotrauka.

Prabangi poros šventė truko kelias dienas ir prasidėjo nuo romantiškos vakarienės penktadienį. O pačios vestuvės vyko labai privačiai, dalyvavo tik 6 žmonės, įskaitant nuotaką ir jaunikį.

Ceremonija vyko stulbinančiai prabangioje „Dolce&Gabbana“ vasaros rezidencijoje, kur neseniai žiedus apmainė ir Kourtney Kardashian su Travisu Barkeriu.

Vestuvių dieną Sia devėjo įspūdingą neriniuotą undinėlės suknelę su trijų ketvirčių rankovėmis ir subtiliomis sagomis priekyje. O jaunikis Danas Bernadas pasirinko šviesios spalvos smokingą su šilkine juosta ir peteliškę.

Prieš tai, 2014 metais atlikėja buvo ištekėjusi už „Grammy“ nuominuoto dainininko Eriko Anderso. Pora pasuko skirtingais keliais prieš šešerius metus, tačiau yra minėjusi, jog net ir po skyrybų pasiryžę išlikti draugais.

Australų atlikėja Sia išgarsėjo savo ekstavagantišku įvaizdžiu – veidą dengiančiais dramatiškais perukais ir galvos apdangalais. Populiariausias jos hitas „Chandelier“ iš šeštojo albumo „1000 Forms of Fear" (2014) ne kartą pasirodė klausomiausių dainų topuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.