Britų princesė Eugenie susilaukė antrojo sūnaus

Britų princesė Eugenie dar kartą tapo motina. Karaliaus Karolio III dukterėčia pirmadienį instagrame pranešė, kad gegužės 30 d. pasaulį išvydo jos sūnus Ernestas George‘as Ronnie‘is Brooksbankas. Jis pavadintas pagal berniuko proproprosenelį ir senelį – abiejų jų vardai buvo George‘as – ir jos pačios senelį Ronaldą. 33–ejų princesė apie savo nėštumą paskelbė sausį.

Princesė Eugenie.<br>Lrytas.lt koliažas. 
Princesė Eugenie.<br>Lrytas.lt koliažas. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 5, 2023, 9:34 PM

„Augie jau yra mylintis vyresnysis brolis“, – rašė Eugenie prie vaikų nuotraukų. Kartu su savo vyru Jacku Brooksbanku princesė, kuri yra vienuoliktoji britų sosto įpėdinių eilėje, jau augina sūnų Augustą, gimusį 2021 m. vasarį.

Ernestas rikiuojasi 13–oje vietoje po savo brolio. Jis yra 13-asis mirusios karalienės Elžbietos II provaikaitis ir pirmasis, gimęs po jos mirties 2022 m. rugsėjį. Princui Andrew, karaliaus Karolio broliui, ir buvusiai jo žmonai Sarah‘ai Ferguson tai trečiasis vaikaitis. Vyresnioji Eugenie sesuo princesė Beatrice turi dukrelę vardu Sienna.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.