Dukra pagerbė Paulą McCartney Tėvo dienos ir gimtadieno proga

Tėvo dienos proga pagerbdama serą Paulą McCartney garsiosios britų grupės „The Beatles“ nario dukra Stella McCartney sakė, kad jos tėvas yra jos „uola“.

 Stella McCartney, Paulas McCartney ir Mary McCartney.<br> AP/Scanpix nuotr.
 Stella McCartney, Paulas McCartney ir Mary McCartney.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 18, 2023, 9:59 PM

Mados kūrėja pažymėjo „dvigubą šventę“, nes sekmadienį P. McCartney šventė ir savo 81-ąjį gimtadienį.

„Mano tėvas buvo šalia manęs kiekviename žingsnyje su patarimais ir palaikymu, o labiausiai – meile. Žinau, kad pasaulis juo žavisi, bet šią dvigubos šventės dieną vadinu jį tėčiu. Matau jį tokį, koks jis iš tikrųjų yra. Mano uola. Mano rokenrolo uola!“, – instagrame parašė Stella.

Ji yra viena iš keturių jau suaugusių vaikų, kurių „The Beatles“ žvaigždė susilaukė su savo dabar jau mirusia pirmąja žmona Linda Eastman, kiti trys – Heather, Mary ir Jamesas. Legendinis muzikantas dar turi dukrą Beatrice su antrąja žmona Heather Mills. Su trečiąja žmona Nancy Shevell jis susituokęs nuo 2011 metų.

Tarp kitų garsenybių, pagerbusių savo tėvus, buvo Davidas Beckhamas ir jo žmona Victoria, buvusi grupės „The Spice Girls“ narė, tapusi mados dizainere, pora turi keturis vaikus: Brooklyną, Romeo, Cruzą ir Harper.

48 metų futbolo žvaigždės sūnus Romeo, šeštadienį paskelbęs, kad pasirašė vienerių metų sutartį su futbolo komanda „Brentford B“, taip pat parašė instagrame, kad jo tėvas yra „talentingiausias ir nuostabiausias tėtis“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.