Madonna parodė tėtį ir skyrė jam jautrius žodžius: „Tu mane išmokei išgyventi“

Dainininkė Madonna (64 m.) sekmadienį skyrė jautrius žodžius 92-ejų tėčiui Silvio Ciccone. Žinoma moteris įrašu su tėčio jaunystės nuotrauka pasidalijo socialinio tinklo paskyroje.

 Madonna.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Madonna.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 20, 2023, 9:54 AM

„Laimingos Tėvo dienos visiems tėčiams! Jiems, Jams, Joms. Bet svarbiausia – mano tėčiui Silvio, kuris kartą man pasakė, kad eis iki pat galo, kol ratai sulūš.

Ačiū už tavo nepalenkiama darbštumą, meilę ir už tai, kad atsisakei mane lepinti. Tu išmokei mane savarankiškai gyventi! Amžinai už tai dėkinga. Bet taip pat labai pavargusi“, – instagrame rašė Madonna.

Dainininkė pasidalijo savo nauja ir sena tėčio nuotrauka. Šis įrašas pasirodė vos kelios dienos, po to, kai ji pasidalijo nauju vaizdo įrašu, kuriame gerbėjams pasakojo, ko tikėtis iš jos naujo koncertinio turo.

Dainininkė savo turą pradės šių metų liepos 15-ąją „Rogers“ arenoje, Vankuveryje, o Kanadoje jį užbaigs 2024 m. sausio 30-ąją Meksikoje.

Madonna ką tik tapo pirmąją moterimi po Cher, kuri per penkis skirtingus dešimtmečius atsidūrė „Billboard“ „Hot 100“ singlų sąraše.

Visi kiti atlikėjai, kurie per penkis ar daugiau dešimtmečių debiutavo  „Billboard“ „Hot 100“, buvo atlikėjai vyrai: Elvis Presley, Frank Sinatra, Michael Jackson, arba vyrų grupės tokios kaip: „Rolling Stones“ ir „Santana“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.