Meghan Markle kaltinama klastojant interviu: buvo redaguojami balso įrašai

Sasekso kunigaikštienė Meghan Markle (41 m.) kaltinama klastojant interviu „Spotify“ tinklalaidei. Teigiama, kad hercogienė kviesdavo darbuotojus kalbėtis su tinklalaidės svečiais, o jos balsas būdavo suredaguotas vėliau.

Meghan Markle.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Meghan Markle.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 22, 2023, 9:30 AM

Svetainė „Podnews“ pranešė, jog kai kuriuos interviu Meghan tinklalaidėje darė ne ji pati, o kitas laidos personalas. Garso įrašai, kuriuose M.Markle užduoda klausimus, buvo suredaguoti specialios programos pagalba ir sumontuoti į epizodus, kurie buvo transliuojami „Spotify“ platformoje.

Per vieną sezoną Meghan tinklalaidėje pasirodė daugybė garsių svečių, įskaitant Mariah Carey, Serena Williams ir Mindy Kaling.

Tačiau tai ne pirmas kartas, kai kyla klausimų apie jos indėlį į interviu su kitais žmonėmis.

Praėjusių metų rugpjūtį laidos viešnia Allison Yarrow, žurnalistė iš Niujorko, atskleidė, kad ji iš tikrųjų nekalbėjo su Meghan, kai buvo duodamas interviu laidai.

Praėjusią savaitę „Spotify“ ir Sasekso valstijos garso įrašų gamybos įmonė „Archewell Audio“ paskelbė bendrą pareiškimą dėl sprendimo neatnaujinti M.Markle tinklalaidės antrajam sezonui, teigdami, kad tai buvo abipusis susitarimas.

Meghan ir Harry 2020 m. pabaigoje pasirašė 20 mln. dolerių vertės susitarimą su „Spotify“ dėl projekto, tačiau teigiama, kad karališkoji pora neatitiko produktyvumo kriterijų, reikalingų norint gauti visą išmoką, pranešė „Wall Street Journal“

Šiuo metu dviejų vaikų mama taip pat dirba prie kelių kitų projektų. Sklando gandai, kad ji ketina atgaivinti savo sveikatingumo ir gyvenimo būdo svetainę „The Tig“, o pastarosiomis dienomis taip pat buvo pranešta, kad Meghan netrukus gali tapti naujausiu aukščiausios klasės mados ir grožio prekės ženklo  „Dior“ veidu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.