Madonnai atsidūrus intensyvios terapijos skyriuje – šeimą ištiko šokas: „Ruošėsi blogiausiam“

Visą pasaulį apskriejo žinia apie Madonnos (64 m.) sveikatos problemas, dainininkė kelias dienas praleido intensyvios terapijos skyriuje dėl rimtos bakterinės infekcijos. Po šio įvykio moters šeima ištikta šoko.

Madonna.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Madonna.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 29, 2023, 5:36 PM, atnaujinta Jun 29, 2023, 9:21 PM

Dainininkė šeštadienį rasta be sąmonės savo bute Niujorke ir nuvežta į intensyviosios terapijos skyrių, kur per naktį buvo intubuota.

Madonnos šeima atskleidė, kad žinią apie jos atsidūrimą intensyvios terapijos skyriuje kelias dienas slėpė, nes tikrai manė, jog tai gali baigtis liūdnai. Jie nerimauja, kad net ir po tokio įvykio jai karjera ir šlovė gali būti svarbesnė už sveikatą. 

„Pastarąsias kelias dienas niekas iš tikrųjų nežinojo, kuria kryptimi tai pakryps, o jos šeima ruošėsi blogiausiam“, – sakė giminaitė.

Septynis mėnesis truksiantis pasaulinis turas turėjo prasidėti liepos 15 d., moteris jam ruošėsi labai intensyviai, daug treniravosi ir repetavo. Ji dirbdavo visą parą, nes norėjo turui pasiruošti tobulai, tam pasiekti repetuodavo šešias dienas per savaitę.

Pranešama, kad dukra Lourdes buvo visą laiką šalia, kol moteris gulėjo intensyvios priežiūros skyriuje.

Šeimos šaltinis DailyMail.com sakė, kad netikėtas Madonnos atsidūrimas ligoninėje juos suvienijo.

„Visi šeimos nariai susirinko dėl jos“, – sakė giminaitis.

Tai buvo priminimas ir pačiai Madonnai, kad reikia pasirūpinti savimi. Artimieji teigia, kad šis įvykis tikrai ją pažadino ir privertė susimąstyti.

„Ji negyveno taip sveikai, kaip turėtų pagal savo amžių, o per pastaruosius porą mėnesių ji ypač sulieknėjo. Ji mano, kad yra vis dar jauna, nors iš tikrųjų taip nėra. Jai atrodo, kad yra nenugalima“ , – atviravo giminaitis.

Madonna yra šešių vaikų mama: Lourdes (26 m.), Rocco (22 m.), Deivido (17 m.), Mercy (17 m.) ir 10 metų dvynių Stellos bei Esteros.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.