Demaskavo dar vieną įžūlų Rusijos propagandos melą – J. Deppo vizito Maskvoje nebus

Rusijos žiniasklaidoje pasklidusi informacija apie tai, kad Holivudo aktorius Johnny Deppas (60 m.) netrukus atvyks į Maskvą, buvo klaidinga. Apie tai skelbia unian.net.

Johny Deppas.<br>IMAGO/MediaPunch/Scanpix nuotr.
Johny Deppas.<br>IMAGO/MediaPunch/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-07-17 07:52, atnaujinta 2023-07-17 11:22

Buvo teigiama, jog šį rudenį aktorius turėjo atvykti į Maskvą įrašyti bendro kūrinio su Rusijos grupe „Yamore“. Už filmavimą vaizdo įraše jis esą paprašė 370 tūkst. dolerių (kiek daugiau nei 335 tūkst. eurų). Žiniasklaidoje apie aktorių buvo pasisakę ir patys grupės „Yamore“ nariai.

„Šaunus žmogus. Jo atvykimui jau ruošiamasi, bet suvokimas, kad tai tikra, dar neatėjo“, – tuomet grupę „Yamore“ citavo propagandistai.

Rusai taip pat buvo pasidalinę filmo anonsu, kuriame pasisakė ir pas J.Deppas.

„Mūsų filmas „Jeanne du Barry“... Labai juo didžiuojuosi. Tikiuosi, kad jums patiks. Pasirūpinkite savimi ir iki greito pasimatymo!“ – šypsodamasis pasakė aktorius.

Po kurio laiko ši informacija pasiekė J.Deppo padėjėją, kuris socialiniame tinkle „Twitter“ šią Rusijos žiniaklaidoje skleidžiamą informaciją paneigė.

„Ne. Tai buvo vaizdo įrašas, sukurtas pasauliniam filmo išleidimui. Ir nebus jokių vizitų į Rusiją“, – socialiniame tinkle „Twitter“ teigė Johnny Deppas ir jo padėjėjas Stevenas Deutersas.

Tačiau yra žinoma, kad J.Deppas filme vaidino Prancūzijos karalių Liudviką XV. Vienas iš „Jeanne du Bary“ prodiuserių yra rusų prodiuseris Konstantinas Elkinas, kuris tęsė darbą Rusijoje viso karo metu.

Šių metų gegužę NV leidinys paskelbė žurnalistės Darios Badyor pareiškimą, kuriame teigiama, kad prodiuseris ir toliau moka mokesčius į šalies agresorės biudžetą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.