Adele sustabdė pasirodymą ir prabilo apie povandeninio laivo tragediją: „Noriu surengti balsavimą“

Dainininkė Adele (35 m.) pasirodymo metu Las Vegase sustabdė koncertą, kad pasikalbėtų su žiūrovais apie Atlanto vandenyne staiga dingusio „OceanGate“ povandeninio laivo tragediją.

Adele.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Adele.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 20, 2023, 2:28 PM, atnaujinta Jul 20, 2023, 2:31 PM

Viename iš savo koncertų Adele padarė pertrauką tarp dainų, norėdama užklausti žiūrovų, ką jie galvoja apie įvykusį įvykį.

„Incidentas buvo toks liūdnas ir tragiškas“, – teigė atlikėja ir sakė kad su draugais svarstė, ar būtų vykusi į kelionę prie „Titaniko“ nuolaužų, jei būtų atsiradusi tokia galimybė

Pasirodyme dalyvavę gerbėjai užfiksafo šią dainininkės kalbą bei patalpino į socialinio tinklo „TikTok“ platformą.

„Visi dabar sako, kad niekada to nedarytų, bet tai melas, nes daugelis žmonių tikrai ryžtųsi tokiai kelionei.

Noriu surengti balsavimą, neatsižvelgant į tai, kas atsitiko. Nors tai buvo taip liūdna ir tragiška, bet kiek žmonių prieš savaitę būtų leidęsi į vandenyno dugną, jei galėtų pamatyti Titaniką? Pakelkite rankas“, – klausė dainininkė susirinkusių gerbėjų.

Tęsiant pokalbį, Adele atviravo, kad pati niekada tam nesiryžtų, nes per daug visko bijo.

Ji net nevažinėja amerikietiškais kalneliais, nes tai atrodo pernelyg pavojinga, bet taip pat prisipažino, kad jos nelabai domina jūros gelmės ar kosmoso platybės, tai gal ir dėl šios priežastie nebūtų pasiryžusi tokiai avantiūrai.

Lrytas.lt primena, kad viso pasaulio dėmesį sutraukusios staiga dingusio povandeninio laivo „Titan“ istorija baigėsi tragiškai, pareigūnai nurodė, kad tarp nuolaužų aplink „Titaniką“ iš viso aptiktos penkios pagrindinės povandeninio laivo dalys.

Vėliau buvo pranešta, kad 5 keleiviai buvę povandeniniame laive žuvo ir nėra aišku, ar pavyks į paviršių iškelti jų kūnus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.