Johnny Deppui sušlubavo sveikata: vyras rastas nualpęs viešbučio kambaryje

Praėjusią savaitę amerikiečių aktorius bei muzikantas Johnny Deppas (60 m.) su grupe „The Hollywood Vampires“ paskutinę minutę netikėtai atšaukė koncertą Budapešte.

 J.Deppas.<br>MAR/Capital Pictures/Scanpix nuotr.
 J.Deppas.<br>MAR/Capital Pictures/Scanpix nuotr.
 J.Deppas.<br>Cover images/Scanpix nuotr.
 J.Deppas.<br>Cover images/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 24, 2023, 8:21 PM, atnaujinta Jul 24, 2023, 8:47 PM

Praėjusį antradienį prieš minią gerbėjų į sceną turėję lipti muzikantai šią žinią pranešė socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje ir suglumino bei nuvylė gerbėjus.

Tuomet apie to priežastį grupė nedaugžodžiavo, tačiau tikslesnė informacija ėmė plisti po beveik savaitės. Užsienio žiniasklaidoje rašoma, jog koncertą grupė atšaukė ne šiaip sau. Kaip pranešė „Daily News Hungary“, „The Hollywood Vampires“ grupės pasirodymas buvo atšauktas dėl sušlubavusios J.Deppo sveikatos.

Anot leidinio, aktorius bei muzikantas buvo rastas nualpęs viešbučio kambaryje, Budapešte. Jį radę asmenys iškvietė aktoriui bei atlikėjui medikus.

Dėl to, kad J.Deppas nesijaučia tvirtai, buvo priimtas sprendimas koncertą Budapešte atšaukti.

Vengrijos žiniasklaidoje buvo rašoma, jog likus keletui valandų iki koncerto aktorius gėrė ir sakė prastai besijaučiantis. J.Deppas taip pat nepasirodė ir garso patikroje.

„Viskas buvo paruošta – scena buvo paruošta bei visa komanda buvo pasiruošusi koncertui. Niekam nekilo mintis, kad gali kilti problemų, juolab, kad grupės nariai atliko garso patikrą.

Niekas nepagalvojo, kad J.Deppas nedalyvaus repeticijoje. Jo mikrofoną paruošė kitas komandos narys, bet tai tokioms žvaigždėms nėra neįprasta“, – leidiniui pasakojo vienas iš dalyvių.

Aktorius ne kartą yra atvirai prabilęs apie kovą su priklausomybe nuo alkoholio ir narkotikų. Į šį liūną jis pasinėrė dar vaikystėje.

Taip pat šių metų gegužę J.Deppas patyrė čiurnos traumą ir gydytojai jam rekomendavo neskubėti grįžti į sceną, tad jis jau buvo atidėjęs keletą savo su grupe koncertų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.