Viešai neatskleistas šaltinis prakalbo apie pašlijusius Meghan Markle ir princo Harry santykius

Užsienio žiniasklaidoje vis dažniau kalbama apie braškančius princo Harry (38 m.) ir Meghan Markle (41 m.) santykius. Tačiau dabar, viešai neatskleidžiamo šaltinio duomenimis, JAV gyvenantys ir karališkosios šeimos narių statuso ir pareigų atsisakę sutuoktiniai nutarė pailsėti vienas nuo kito ir pagyventi atskirai. Apie tai rašo RadarOnline.com.

 Meghan Markle ir princas Harry.<br>Dutch Press Photo/Cover Images/Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br>Dutch Press Photo/Cover Images/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 24, 2023, 10:26 AM

„Jie bando išsiaiškinti, kas jiems atsitiko. Harry nepritampa Meghan niūriame Tinseltowno pasaulyje“, – teigė viešai neatskleidžiamas šaltinis ir pridūrė, kas Sasekso kunigaikščiui reikia laiko savęs paieškoms.

Pastarieji metai porai buvo sudėtingi. Atsisakę karališkosios šeimos narių statuso ir pareigų Meghan Markle ir princas Harry sulaukė begalės kritikos ne tik iš visuomenės, bet ir iš savo šeimos narių.

Vėliau ryžosi duoti atvirą interviu, o po kurio laiko išleido knygą apie tikrąjį gyvenimą už uždarų karališkosios šeimos durų. Visa tai taip pat pakurstė nesantaiką tarp princo Harry ir jo šeimos narių.

Princas Harry ir Meghan Markle taip pat jaučia didelę finansinę naštą norėdami mėgautis prabanga Kalifornijoje.

„Jie susiduria su finansiniais sunkumais, išlaikydami savo prabangų Kalifornijos gyvenimo būdą, įskaitant 14 milijonų dolerių dvarą ir didžiulius apsaugos kaštus.

Tas stresas kartu su jų emocinėmis problemomis tikriausiai pavertė gyvenimą pragaru. Laikas, praleistas skirtinguose žemynuose, tikimės, padės jiems rasti tai, ko reikia, kad galėtų judėti toliau“, – pridūrė šaltinis.

Netrukus princas Harry planuoja leistis į kelionę po Afriką, kur planuoja filmuotis dokumentiniame filme. Ten jis žada vykti be Meghan Markle.

Tuo tarpu viešai neatskleidžiamas šaltinis teigė, kad Megan Markle turi naują agentę, pasiryžusią jai surasti naują darbą.

„Ji nori sukurti savo prekės ženklą ir uždirbti milijonus. Pirmą kartą jie tikrai eina skirtingais profesiniais keliais“, – teigė karališkos šeimos ekspertė Daniela Elser.

Tačiau RadarOnline.com susisiekus su kitu artimu Meghan Markle ir princo Harry šeimos bičiuliu šis tokias kalbas apie pašlijusius santykius paneigė.

„Tai netiesa, tai išgalvota“, – pasirodžius publikacijai apie byrančią santuoką teigė šeimai artimas šaltinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.