Selena Gomez triukšmingai atšventė 31-ąjį gimtadienį prabangioje rezidencijoje Malibu

Praėjusio penktadienio vakarą popmuzikos žvaigždė Selena Gomez (31m.) ypatingai paminėjo savo gimtadienį. Privačioje rezidencijoje Malibu.

Selena Gomez.<br>Soc. tinklo nuotr.
Selena Gomez.<br>Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-07-25 10:22

Savo socialiniame tinkle „Instagram“ Selena pasidalijo gimtadienio akimirkomis, kuriose ji atrodė nepriekaištingai: vilkėjo spindinčią raudonos spalvos „Bottega Veneta“ trumpą suknelę bei „Magda Butrym“ bateliais, kuriuos stilizavo pats Dominico J. Westas.

Gimtadienio proga surengtas įspūdingas vakarėlis žvaiždei buvo staigmena nuo jos artimiausių draugų, kurie gimtadienio naktį pavertė nepamirštama ir kupina staigmenų.

Vakarėlio dalyviai šėlo iki paryčių kartu su vakaro atlikėja Sabrina Claudio ir įteikė Selenai raudonomis rožėmis ir blizgučiais puoštą gimtadienio tortą, kuris derėjo prie jos raudonos suknelės.

Į gimtadienio šventę susirinko gausus būrys įžymybių: atvyko – ir Christina Aguilera, Paris Hilton, Sabrina Claudio ir kiti artimi merginos draugai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.