Po kalbų apie princo Harry ir Meghan Markle skyrybas prabilo jos buvusi draugė: „Nenorėjo įdėti pastangų“

Žiniasklaidoje vis dažniau pasirodo informacija apie pašlijusius princo Harry (38 m.) ir Meghan Markle (41 m.) santykius.

Meghan Markle ir princas Harry.<br>ZUMAPRESS/Scanpix nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry.<br>ZUMAPRESS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 26, 2023, 10:32 PM

Apie už Atlanto persikėlusios ir karališkųjų titulų atsisakiusios poros gyvenimą mirror.co.uk prakalbo ir buvusi Meghan Markle draugė Lizzie Cundy (55 m.).

Moteris teigė, jog nuo pat draugystės su princu Harry pradžios Meghan Markle jautė nenorinti atlikti karališkosios šeimos asmens žmonai pavestų pareigų.

„Nenoriu, kad poros skirtųsi, kai išyra kokia nors santuoka, liūdna, ypač kai sutuoktiniai turi vaikų. Visi mes matėme, kaip buvo, kai tu esi labiau žvaigždė nei karališkoji princesė ir, tiesą pasakius, Meghan tiesiog netiko šioms pareigoms.

Ji nenorėjo įdėti pastangų ir atidaryti ligoninių ir atlikti kitų pareigų, kuriuos, kurias atlieka karališkieji šeimos nariai, tai nėra lengva, nėra žavinga, ne taip, kaip kai tu žengi ant raudonojo kilimo. Manau, Meghan manė, kad ji taps šešėliu serialo žvaigždės, kurios vaidmenį atliko Catherine Middleton“, – mirror.co.uk teigė L.Cundy.

Kalbėdama apie jųdviejų galimas skyrybas, buvusi Meghan Markle draugė teigė, kad nuo to princui Harry būtų tik geriau.

„Manau, kad kai kuriais atžvilgiais Harry bus geriau. Turime pažvelgti į tai iš Harry pusės – jis dabar yra Kalifornijoje, jis neturi savo draugų. Jis neturi šeimos, jis yra susipykęs su tėvu ir broliu, kartais gali jaustis labai vienišas“, – teigė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.