Britų karališkoji šeima nepasveikino Meghan su gimtadieniu

Britų karališkoji šeima viešai nepasveikino penktadienį savo gimtadienį švenčiančios princo Harry‘io žmonos Meghan.

Meghan Markle.<br>Scanpix/RS nuotr.
Meghan Markle.<br>Scanpix/RS nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 4, 2023, 11:30 PM

Oficialiose karališkosios šeimos, taip pat Velso princo Williamo ir princesės Kate tviterio ir instagramo paskyrose iki vakaro sveikinimų nebuvo – tai dar kartą parodo, kad karališkosios šeimos santykiai su JAV gyvenančiu princu Harry‘iu ir jo žmona yra pašliję.

Hercogienei Meghan rugpjūčio 4 d. sukako 42 metai.

Užuot pasveikinę Meghan, Williamas ir jo žmona Kate penktadienį sveikino filmo „Rhino Man“ komandą. Šioje dokumentinėje juostoje kalbama apie kovą su neteisėta raganosių medžiokle Pietų Afrikoje, filmas pretenduoja gauti „Jackson Wild Media“ apdovanojimą. „Nuoširdžiausi sveikinimai „Rhino Man“ komandai“, – rašoma vienoje tviterio žinutėje. Esą svarbu papasakoti šią istoriją ir nuostabu matyti, kad kūrėjai sulaukia pripažinimo.

Harry‘is ir Meghan 2020 m. atsisakė karališkųjų pareigų ir persikėlė į JAV. Jų santykiai su Williamu ir Kate, taip pat karaliumi Karoliu III nėra ypatingai geri. Ypač po „Netflix“ dokumentinio filmo „Harry & Meghan“ ir Harry‘io autobiografijos „Atsarginis“ nesutarimai, regis, dar labiau paaštrėjo. Pora čia bei keliuose kituose interviu metė rimtus kaltinimus karališkajai šeimai.

41-ojo gimtadienio proga pernai Williamas ir Kate dar sveikino Meghan instagrame. Netrukus prie jų tada prisijungė ir Karolis bei jo žmona Camilla.

Ar karališkoji šeima šiais metais pasveikino Meghan privačiai, nežinoma.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.