Mirė ilgametis Sandros Bullock mylimasis Bryanas Randallas: slapta kovojo su reta liga

Aktorė Sandra Bullock (59 m.) išgyvena skaudžią netektį. Eidamas 58-uosius metus mirė ilgametis jos mylimasis Bryanas Randallas.

 Sandra Bullock.<br> Reuters/scanpix nuotr.
 Sandra Bullock.<br> Reuters/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 8, 2023, 9:16 AM, atnaujinta Aug 8, 2023, 9:49 AM

Apie visuomenei netikėtą netektį pranešė jo šeima, kuri patvirtino, kad fotografas Brianas trejus metus slapta kovojo su reta liga šonine amiotrofinė skleroze (ŠAS).

„Su dideliu liūdesiu dalinamės, kad rugpjūčio 5-ąją, po trejus metus trukusios kovos su ŠAS ramiai mirė Bryanas Randallas.

Bryanas buvo nusprendęs, kad kova su ŠAS turėtų būti privati, o tie iš mūsų, kurie juo rūpinosi, padarė viską, kad gerbtų jo prašymą.

Esame be galo dėkingi nepailstantiems gydytojams, kurie kartu su mumis kovojo su šia liga, ir nuostabioms slaugytojoms, kurios tapo mūsų kambario draugėmis, dažnai aukojančioms savo šeimas, kad būtų su mūsų šeima“, – paskelbtame pranešime rašė B.Randallo šeima.

Su Bryanu aktorė susipažino 2015-aisiais, kai jis fotografavo jos sūnaus Louiso gimtadienį. Vėliau tais pačiais metais jie savo santykius paviešino visuomenei.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.