Medicinos ekspertai atskleidė aktoriaus Roberto De Niro anūko mirties priežastį

Patvirtinta, kad JAV aktoriaus Roberto De Niro (79 m.) 19-mečio anūko Leandro De Niro Rodriguezo gyvybė užgęso dėl narkotikų perdozavimo.

Aktorius Robert De Niro.<br>AP/Scanpix nuotr.
Aktorius Robert De Niro.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 9, 2023, 3:59 PM

Vyriausiasis medicinos ekspertas atskleidė, kad jis mirė sumaišęs fentanilio su xanaxu narkotikų derinį. Pasak TMZ Niujorko medicinos eksperto, paauglys mirė nuo narkotikų toksinio poveikio. Įskaitant fentanilį, bromazolamą, 7-aminoklonazepamą, ketaminą ir kokainą.

Ekspertas pranešė, kad L.Rodriguezo mirtis bus laikoma atsitiktiniu perdozavimu. Medicinos ekspertų išvados sutampa su tuo, ką vaikino motina po mirties pranešė socialinėje žiniasklaidoje.

Prieš kelias savaites ji rašė: „Kažkas jam pardavė tabletes sumaišytas su fentaniliu, nors jie žinojo, kad tabletės yra su priemaišomis, bet vis tiek jam jas pardavė“,– teigė sūnaus motina.

„Žmonės, kurie vis dar parduoda ir perka šį velnią, mano sūnus dingo visam laikui“, – tęsė ji.

Praėjus mėnesiui po vaikino mirties buvo pranešta, kad 20-metė amerikietė moteris Sofia H.Marks. pardavė ir perdavė L.Rodriguezui tabletes. Moteris buvo suimta policijos. Kaip rašo „Mirror.com.uk“ įtariamajai, jei ji bus pripažinta kalta gresia iki 20 metų nelaisvės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.