B. Williso žmona papasakojo su kokiais sunkumais susiduria globodama savo vyrą

Prieš kelis mėnesius Holivudą sukrėtė žinia apie filmų žvaigždės Bruce'o Williso (68 m.) diagnozuotą retą demencijos ligą. Žinomo vyro žmona Emma Heming Willis (45 m.) savo socialiniame tinkle „Instagram“ atvirai papasakojo apie sunkumus su kuriais susiduria globodama savo vyrą. 

Bruce'as Willisas su žmona Emma Heming Willis.<br>ADM/Capital Pictures/Scanpix nuotr.
Bruce'as Willisas su žmona Emma Heming Willis.<br>ADM/Capital Pictures/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 15, 2023, 4:26 PM, atnaujinta Aug 15, 2023, 4:27 PM

Su savo sekėjais žinoma moteris pasidalijo sunkumais ir išgyvenimais šiuo sunkiu laikotarpiu. Ji atskleidė, kad sulaukia daug smerkimo iš kitų žmonių, tačiau turi išlikti stipri.

„Žinau, jog atrodo, kad gyvenu geriausią savo gyvenimą, tačiau kiekvieną dieną turiu įdėti daug pastangų, kad gyvenčiau, kuo geriau“, – pasakojo E.Willis.

Moteris taip pat pridūrė, kad ji nesijaučia gerai, tačiau stengiasi, kuo geriau išgyventi kiekvieną dieną dėl savo šeimos. Ji taip pat atskleidė savo susirūpinimą dėl kitų žmonių, manančių, jog jai puikiai sekasi, kuomet jos gyvenimo realybė yra, kur kas kitokia.

„Aš tai darau dėl savęs. Darau tai dėl mūsų dviejų vaikų ir savo vyro, kuris nenorėtų, jog gyvenčiau kitaip. Taigi nenoriu, kad tai neteisingai suprastumėte.

Turiu dėti visas pastangas dėl savęs ir savo šeimos, kuomet nesirūpiname savimi, negalime rūpintis tuo, ką mylime. Tai tikrai yra labai svarbu“, – graudinosi moteris.

Buvusi manekenė pripažino, kad ji sąmoningai stengėsi, kuo daugiau laiko skirti sau ir savo gerbėjams pasakojo, kad iš visų jėgų stengiasi daryti viską, kas įmanoma.

E.Willis bandė įkvėpti savo sekėjus ragindama juos savo artimiems žmonėms skirti bent penkias minutes.

„Žinau, kad jūsų diena yra įtempta ir sunki, bet aš tiesiog noriu, kad jūs bent minutei atitrūktumėte nuo problemų ir ieškotumėte kažko gražaus“, – teigė moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.