Aktorius Tomas Hollandas prisipažino apie priklausomybę: „Turiu problemų“

Kino žvaigždė Tomas Hollandas (27 m.) atskleidė, kad jau kurį laiką gyvena atsisakęs alkoholio. Vaikinas suvokė turintis stiprią priklausomybę ir gyvenime reikia kažką keisti.

Tomas Hollandas.<br>AP/Scanpix nuotr.
Tomas Hollandas.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 28, 2023, 11:15 AM

Tomas prizipažino, kad priimtas sprendimas nebegerti yra geriausias dalykas, kurį kada nors jis padarė.

Atvirai apie savo priklausomybę T.Hollandas prakalbo tinklalaidėje „On Purpose“ su vedėju Jay Shetty. Žvaigždė sakė, kad jo kelias į blaivybę prasidėjo nuo labai niūrių praėjusių metų Kalėdų. Tada ir nusprendė, nuo sausio nebegerti nė lašo.

„Viskas, apie ką galėjau pagalvoti, buvo išgerti. Tai mane labai išgąsdino. Suvokiau, kad gal tikrai turiu problemų su alkoholiu“, – dalijosi Tomas su kokiais sunkumais susidūrė pradžioje.

Šis suvokimas ir paskatino aktorių atsisakyti alkoholio dar mėnesiui, tačiau tai buvo sunku, kadangi Anglijos gėrimo kultūra labai gaji.

„Jaučiau, kad nebesu toks socialus. Jaučiausi taip, lyg negalėčiau nueiti į barą ir išgerti tik limonado. Nebegalėjau ir eiti vakarieniauti. Man buvo labai, labai sunku“, – atviravo T.Holland

Šokiruotas savo mintimis apie alkoholį, jis užsibrėžė tikslą – negerti šešis mėnesius.

T.Holland taip pat išvardijo privalumus, kuriuos pajautė, kai atsisakė gerti.

„Dabar galiu geriau išsimiegoti bei susitvarkyti su iškylančiomis problemomis. Pajaučiau didesnį protinį aiškumą. Jaučiuosi sveikesnis ir tvirtesnis. Džiaugiuosi galėdamas tai pasakyti – neabejotinai buvau priklausomas nuo alkoholio. Aš to nė kiek nevengiu“, – teigė jis.

Aktorius pridūrė, kad išblaivėjimas turėjo tam tikrų pasekmių. Jis atsiribojo nuo regbio bendruomenės, nes joje labai daug kalbama apie tai, kiek tu gali išgerti. Be to, jis įkvėpė mamą taip pat atsisakyti gerti.

Nors praėjusiais metais jis susidūrė su sudėtingomis problemomis, aktorių palaikė jo mergina Zendaya (26 m.). Jis teigė, kad jam labai pasisekė turėti šalia savęs tokį žmogų kaip ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.