V. Zelenskio žmona O. Zelenska atvirai prabilo apie vaikų sunkumus: „Jie nieko neplanuoja...“

Pirmoji Ukrainos ponia Olena Zelenska (45 m.) atvirai papasakojo apie savo šeimos gyvenimą karo metu. BBC laidoje buvo ilgų pauzių ir... ašarų.

 Olena Zelenska ir Volodymyras Zelenskis.<br> Reuters/scanpix nuotr.
 Olena Zelenska ir Volodymyras Zelenskis.<br> Reuters/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 8, 2023, 7:42 AM

Buvo užduotas, regis, iš šalies paprastas, tačiau žinant visą situaciją Ukrainoje, labai sunkus klausimas. Kaip gyvena O.Zelenskos šeima?

„Tai sunkus klausimas. Galiu atsakyti sąžiningai, tai užtruks ilgai... Arba galiu atsakyti taip, kaip vienas kitam atsakome: aš laikausi. Tai yra, pusantrų metų negalime būti tikri dėl rytojaus. Mes netikime ateitimi. Labai svajojame apie pergalę, bet nežinome, kada jos sulauksime. O tai yra ilgas laukimas, nuolatinis stresas“, – interviu BBC aiškino Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio žmona.

Pirmoji ponia prisipažino, kad paskutinį kartą galimybę išsimiegoti turėjo prieš kelias dienas. Oleną labai palaiko draugai, ją taip pat įkvepia tikros ukrainiečių istorijos. 

„Negaliu nieko padaryti, kad visi būtų laimingesni. Man skaudu į tai žiūrėti. Mano vaikai nieko neplanuoja. Tokio amžiaus, jaunystėje... Mano dukrai Aleksandrai yra 19 metų, ji svajoja apie keliones, apie naujus pojūčius, apie emocijas. Bet ji tokios galimybės neturi. Mes su vyru negyvename...

Dešimtmetis sūnus Kirilas pasiilgsta tėvo. Aš tikiu, kad vaikai auklėjami ne pagal taisykles, o kai žiūri į savo tėvų pavyzdį. Jis tėtį mato labai mažai“, – pripažino O.Zelenska.

Pirmoji ponia neslėpė, kad šeima kartu praleidžia mažai laiko. Tačiau Olena tiki, kad viskas bus gerai.

„Aš pasiilgau: mano sūnus, mano vyras... Bet mes laikomės. Turime jėgų - emocinių ir fizinių. Ir esu tikra, kad viską atlaikysime“, – sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.