Catherine Middleton atsisakė lydėti princą Williamą į Niujorką: tam yra ypatinga priežastis

Princui Williamui išsiruošus dviejų dienų vizitui į Niujorką, Catherine Middleton nusprendė likti namuose. Tiesa, priežastis, kodėl ji taip nusprendė – labai miela.

Princas Williamas su<br>Sipa/scanpix nuotr.
Princas Williamas su<br>Sipa/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 26, 2023, 6:21 AM, atnaujinta Sep 26, 2023, 12:43 PM

Ne paslaptis, kad karališkiesiems tėvams rūpintis judviejų vaikais padeda auklė, kuri nudirba kasdienius darbus. Visgi, karališkoji šeima turi gražią tradiciją – jie kasdieną pasitinka vaikus sugrįžtančius iš mokyklos, tokiu būdų parodo dėmesį ir palaikymą.

Mirror.co.uk praneša, kad pasak poros karališkosios viešųjų ryšių komandos, K. Middleton lieka Jungtinėje Karalystėje, kad galėtų rūpintis trimis judviejų vaikais – princu George'u, princese Charlotte ir princu Louisu. Matyt, nors porai padeda ilgametė auklė Maria Teresa Turrion Borrallo, jie vežioja vaikus į mokyklą, o jiems sugrįžus – nori jų laukti namuose.

Pasak jų, Princas Williamas ir C.Middleton stengiasi suteikti savo vaikams normalų gyvenimą ir kuo įprastesnę vaikystę, tačiau kartu ir ruošia juos būsimoms karališkoms pareigoms.

41 metų Velso princas antradienį atvyksta į Niujorke vyksiantį „Earthshot Prize Innovation Summit“ susitikimą, kuriame bus atskleisti šių metų finalininkai prieš oficialiai paskelbiant nugalėtojus per 2023 m. „Earthshot Prize“ apdovanojimų ceremoniją.

Taip pat buvo pranešta, kad K. Middleton šiais metais nelydės savo vyro ir lapkričio mėnesį vyksiančią trečią kasmetinę „Earthshot Prize“ apdovanojimų ceremoniją Singapūre.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.