Dokumentiniame seriale „Beckham“ – Victorios ašaros: prabilo apie skausmą dėl Davido neištikimybės

Pasaulį išvydo sensacingas dokumentinis serialas apie futbolo žvaigždę Davidą Beckhamą (48 m.) ir jo žmoną dizainerę Victorią Beckham (49 m.). Keturių serijų serialą „Beckham“ pristatė pristatė „Netflix“ platforma.

 Davidas ir Victoria Beckham.<br> Reuters/scanpix nuotr.
 Davidas ir Victoria Beckham.<br> Reuters/scanpix nuotr.
 Davidas ir Victoria Beckham 2019-aisias.<br> Reuters/scanpix nuotr.
 Davidas ir Victoria Beckham 2019-aisias.<br> Reuters/scanpix nuotr.
 Davidas ir Victoria Beckham 2011-aisias.<br> Reuters/scanpix nuotr.
 Davidas ir Victoria Beckham 2011-aisias.<br> Reuters/scanpix nuotr.
 Davidas ir Victoria Beckham.<br> Scanpix nuotr.
 Davidas ir Victoria Beckham.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 4, 2023, 12:58 PM

Seriale lyg ant delno atskleistas asmeninis ir profesinis poros gyvenimas, o visa istorija persipynusi su Davido bei Victorios interviu.

„Beckham“ filme nusikeliama ir į poros vestuves, kurios įvyko 1999 m. liepos 4 d. „Luttrellstown“ pilyje Airijoje.

Tuomet „OK!“ žurnalas sumokėjo 1 milijoną svarų sterlingų (apie 1 mln. eurų) už tai, kad šventę įamžintų.

Ir galiausiai – skausminga V.Beckham išpažintis apie skausmą, kurį patyrė po D.Beckhamo išdavystės su asmenine asistente, olandų modeliu Rebecca Loos (46 m.).

Romanas užsimezgė, kai Davidas žaidė Ispanijoje Madrido „Real“ komandoje. Dabar, po dviejų dešimtmečių, V.Beckham prabilo, kad po vyro neištikimybės gyvenimas tuomet buvo sunkus ir, nors ir gyveno kartu, ji nesijautė mylima.

D.Beckhamas prisipažino, kad ligi šiol neįsivaizduoja, kaip jie išgyveno 2003-ųjų krizę. Futbolo žvaigždė ir „Spice Girl“ tik tvirtai žinojo, kad privalo kovoti už savo šeimą. Be to, laimės nesuteikė ir žiniasklaidoje pateiktos skambios antraštės.

„Kiekvieną dieną jaučiausi fiziškai sergantis“, – laikotarpį, kai gelbėjo savo santuoką, apibūdino D.Beckhamas.

Paskutiniuose filmo epizoduose Victoria sunkiai tvardo ašaras. 

„Tai buvo sunkiausias laikotarpis mūsų gyvenime, 100 procentų. Atrodė, kad visas pasaulis yra prieš mus. Buvome kartu, bet nejautėme, kad turime vienas kitą. Ir tai liūdna. Net negaliu pasakoti, kaip tai buvo sunku ir mane paveikė“, – su ašaromis akyse kalbėjo Victoria.

Davido išdavystę su Rebecca atskleidė dabar jau nebeegzistuojantis laikraštis „News Of The World“. Tuo metu V.Beckham nusprendė likti Jungtinėje Karalystėje, kad jos jaunieji sūnūs Brooklynas ir Romeo galėtų tęsti mokslus gimtinėje. Dėl šio sprendimo D.Beckhamas pasijautė vienišas ir, kaip filme prisipažino, su tuo sunkiai taikstėsi.

„Kai pirmą kartą persikėliau į Ispaniją, buvo sunku. Nemokėjau kalbos, o, svarbiausia, neturėjau savo šeimos.

Kiekvieną kartą, kai pabusdavome su Victoria, jausdavome, kad yra kažkas kitko... Tuo metu abu jautėme, kad mes skęstame“, – kalbėjo Davidas.

Kaip jie išgelbėjo savo santuoką? Davidas tikino, kad iki šiandien atsakymo nežino.

„Nežinau, kaip mums tai pavyko, atvirai kalbant. Victoria man yra viskas, matyti jos skausmą buvo neįtikėtinai sunku, bet mes esame kovotojai ir tuo metu mums reikėjo kovoti vieniems už kitą, reikėjo kovoti už savo šeimą.

Buvo verta kovoti už tai, ką sukūrėme. Būdavo dienų, kai pabusdavau ir galvodavau: „Kaip aš eisiu į darbą? Kaip aš eisiu į tą treniruočių aikštelę? Kaip aš atrodysiu taip, lyg nieko blogo? Kiekvieną dieną jausdavausi fiziškai blogai“, – sakė D.Beckhamas.

Santuokos krizė paskatino V.Beckham persikelti į Madridą, kur jie nusipirko namą už 3 milijonus svarų sterlingų (apie 3 mln. eurų). Vėliau, Ispanijos sostinėje, ji susilaukė trečiojo sūnaus Cruzo, kuriam dabar 18 metų.

Nepaisant to, kad šeima kūrė lizdelį Madrine, V.Beckham tuo nebuvo patenkinta ir nesijautė laiminga.

„Ar aš pasipiktinau Davidu? Taip. Turbūt, jei atvirai, buvau pati nelaimingiausia, kokia aš kada nors buvau gyvenime. Jaučiausi negirdima. Visada galvojau apie jam reikalingą dėmesį. Tai buvo košmaras ir absoliutus cirkas“, – atviravo V.Beckham.

Buvusiai grupės „Spice Girl“ nariai palengvėjo, kai šeima persikėlė į Los Andželą. Futbolininkas pradėjo žaisti „LA Galaxy“, o Victoria jautėsi ramiau.

„Man buvo toks palengvėjimas, kad išėjau iš tokios keblios situacijos Ispanijoje. Los Andželas buvo vieta, kur viskas tapo daug lengviau. Lengviau susirasti namą, lengviau susirasti mokyklą, neturėjome kalbos barjero. 

Aš vėl subūriau šeimą, paleidau skausmą. Pagaliau, atrodė, mes vėl šeima“, – prisiminė ji.

Tačiau, regis, giedrą dangų ir vėl apniūkino žinia, kai vyras nusprendė laikinai palikti Los Andželo komandą ir žaisti Italijos „AC Milan“.

„Ką turi omenyje, nori į Milaną? Mes ką tik persikėlėme iš vieno pasaulio krašto į kitą dėl tavęs“. Šiuos žodžius jam ištariau. Bet jis išvyko. Aš gerbiau jo karjerą, bet buvau nusiminusi“, – skausmu dalijosi ji.

Ateinančią vasarą, liepą, pora švęs 25-ąsias vestuvių metines. Šiandien ši pora – tarsi pavyzdys, kaip atradusi jėgas, pora vėl švyti laime.

„Dabar jaučiuosi laiminga ir patenkinta“, – šypsojosi V.Beckham.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.