Milijonus širdžių pavergęs T. Swift sargybinis patogų gyvenimą iškeitė į karą Izraelyje: „Negalėjau susitaikyti“

Popscenos superžvaigždės Taylor Swift (33 m.) sargybinis neliko abejingas karui Izraelyje. Vyras nutarė kovoti prieš niekuo dėtus civilius žudančius „Hamas“ teroristus.

Taylor Swift.<br> REUTERS/Scanpix nuotr.
Taylor Swift.<br> REUTERS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 19, 2023, 2:34 PM

Savo tapatybės nepanoręs atskleisti vyras teigė negalintis matyti žūstančius nekaltus žmones ir nutarė papildyti kariškių gretas.

„Aš turiu puikų gyvenimą JAV, turiu svajonių darbą, puikius draugus ir patogius namus. Man nereikėjo čia vykti, bet negalėjau susitaikyti su tuo, kad šeimos buvo skerdžiamos ir gyvos sudegintos savo namuose. Nestebėkite nieko nedarydami. Nebūkite neteisingoje istorijos pusėje“, – kalbėjo jis.

T.Swift sargybinis išpopuliarėjo vasarą po vieno iš atlikėjos koncertų. Tuomet jis meistriškai išlydėjo atlikėją nuo scenos per kelias sekundes įsitikinęs, kad kelias saugus.

Vaizdo įrašai, kuriuose užfiksuotas šis momentas, kaipmat išplito socialiniuose tinkluose ir sulaukė begalės atlikėjos gerbėjų reakcijų.

„Tas žmogus tiesiog nuskenavo tūkstantį žmonių minioje per šešias sekundes, tiksliai per šešias sekundes. Kad ir ką Taylor Swift jam mokėtų, to nepakanka“, – liepą „TikTok“ vaizdo įraše sakė vienas vartotojas, kuris sulaukė 1,3 mln. reakcijų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.