Supermodelis Gigi Hadid prisikalbėjo: išreiškė palaikymą Palestinai ir sulaukė grąsinimų

Tarp Palestinos žmonių populiarumą pelniusiam „Hamas“ pasipriešinimo judėjimui surengus didžiulę ataką prieš Izraelį, supermodelis Gigi Hadid (28 m.) nenulaikė liežuvio ir prisikalbėjo. Manekenė nusprendė lyg niekur nieko socialiniame tinkle pasidalinti parama Palestinai.

 Gigi Hadid ir Mohamedas Anwaras Hadidas.<br> Scanpix nuotr.
 Gigi Hadid ir Mohamedas Anwaras Hadidas.<br> Scanpix nuotr.
 Gigi Hadid.<br> INSTARimages/scanpix nuotr.
 Gigi Hadid.<br> INSTARimages/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 26, 2023, 11:35 AM

„Izraelio vyriausybės elgesyje su palestiniečiais nėra nieko žydiško. Smerkti Izraelio vyriausybę nėra antisemitiška, o remti palestiniečius nereiškia palaikyti „Hamas“, – teigė G.Hadid.

Gigi tėtis Mohamedas Anwaras Hadidas (74 m.) yra amerikiečių nekilnojamojo turto vystytojas ir jis – palestinietis, žiaurios „Hamas“ atakos metu remiantis ne Izraelį, o Palestiną.

„Tiesiog tai taip paprasta“, – šalia Gigi žinutės komentaruose pritarė jos tėtis.

Izraelio vyriausybė instagramo istorijos paskelbė atsakymą į Gigi komentarą.

„Nėra nieko narsaus kalbant apie „Hamas“ vykdomas izraeliečių žudynes. „Hamas“ smerkimas nereiškia buvimo prieš Palestiną, o remti izraeliečius jų kovoje su barbariškais teroristais yra teisinga“, – skelbė Izraelio vyriausybė.

Po tokių pareiškimų, Gigi, tėtis Mohamedas, sesuo Bella, brolis Anwaras ir mama Yolanda sulaukė grasinimų mirtimi ir buvo priversti imtis veiksmų. Šeimai artimi šaltiniai teigė, kad siaubingi grasinimai ėmė plūsti ne tik į socialinius tinklus, bet ir elektroniniais paštais ir telefonais. Pastarieji buvo nutekinti interneto platybėse.

Dėl ramesnio gyvenimo garsioji šeima turėjo pakeisti savo telefono numerius, o Mohamedas svarsto dėl tokios pykčio bangos kreiptis į FTB.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.