Princas Harry – apie įkvepiantį M. Perry vaidmenį seriale „Draugai“: žiūrėjo sunkiausiais momentais

Princas Harry (39 m.) prisipažino esantis didelis kultinio serialo „Draugai“ gerbėjas. Vyras savo memuaruose „Atsarginis“ (angl. „Spare“) teigė jautęs didelį ryšį su anapilin iškeliavusio aktoriaus Matthew Perry (1969–2023) personažu Čandleriu Bingu. Princas Harry prisipažino serialą „Draugai“ žiūrėjęs visais tamsiausiais savo gyvenimo momentais.

Princas Harry ir Matthew Perry.<br>lrytas.lt koliažas.
Princas Harry ir Matthew Perry.<br>lrytas.lt koliažas.
Matthew Perry.<br> AP/Scanpix nuotr.
Matthew Perry.<br> AP/Scanpix nuotr.
Matthew Perry.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Matthew Perry.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Matthew Perry.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Matthew Perry.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Matthew Perry.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Matthew Perry.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
 Princas Harry.<br>Getty Images/AFP nuotr.
 Princas Harry.<br>Getty Images/AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

2023-11-06 15:38, atnaujinta 2023-11-06 15:39

Veikėjo, su kuriuo tapatinasi princas Harry, aktorius M.Perry rastas negyvas savo namuose spalio 28-ąją. Amžino poilsio velionis atgulė savaitgalį. Tačiau iki šiol jo talentas ir stiprybė, kovojant su priklausomybėmis, aptarinėjami užsienio žiniasklaidoje.

Kaip rašo mirror.co.uk, gali būti, kad save apibūdinęs „Serialo „Draugai“ fanatiku“, princas Harry laikė Čandlerį gimininga siela dėl tokios pačios jų tėvų skyrybų patirties.

Aktorius anksti išugdė savo humoro jausmą, kuris tapo priemone įveikti motinos ir tėčio išsiskyrimo traumas. Pats princas Harry taip pat turėjo ištverti savo mamos Velso princesės Dianos ir tuometinio Velso princo tėčio Charleso skyrybas, būdamas vos aštuonerių.

2017-aisiais dokumentiniame filme „Diana, mūsų motina: jos gyvenimas ir palikimas“ jis sakė:

„Buvo momentas, kai mūsų tėvai išsiskyrė, o mes abu (aut. past. su broliu princu Williamu) būdavome tai pas vieną tai pas kitą ir niekada nematėme pakankamai nei savo mamos, nei tėvo. Buvo daug kelionių ir daug muštynių ant galinės sėdynės su broliu, kurias aš laimėdavau. Ten teko su viskuo kovoti. Neapsimetu, kad esame vieninteliai žmonės, kurie turėjo su tuo susidurti, bet tai buvo įdomus būdas augti.“.

Memuaruose „Atsarginis“ (angl. „Spare“), princas Harry prakalbo apie simpatiją ne tik Čandlerio Bingo personažui, bet ir kitai „Draugų“ žvaigždei – Monicai Gellar, kurią vaidino Courtney Cox. Princas Harry rašė, kad po vakarėlio 2016-aisiais jis atsitrenkė į aktorės sofą.

„Idėja atsitrenkti į Moniką man pasirodė labai patraukli ir juokinga. Aš vis dar buvau sutrikęs, nes... ji buvo Monika. O aš buvau Čandleris. Pagalvojau, ar kada nors sukaupsiu drąsos jai tai papasakoti. Ar Kalifornijoje buvo pakankamai tekilos, kad įgaučiau tokią drąsą?“, – svarstė princas Harry.

Vyras teigė, kad serialas „Draugų“ jį lydėjo tais sunkiais mėnesiais, kai jis leisdavo laiką namuose, užsisakydavo į namus maisto ir ištisas dienas žiūrėdavo serialą „Draugai“ arba kriminalines dramas.

Nors diagnozės jam nebuvo nustatyta, vėliau jis pagalvojo, kad tikriausiai kenčia nuo potrauminės ligos – streso sutrikimo (PTSD). Tai tokia liga, kurią jis matė pas kaikuriuos savo kolegas armijos veteranus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.