Princo Harry ir Meghan Markle santykiuose tvyro įtampa: įvardijo nesutarimų priežastį

Princas Harry (39 m.) ir Meghan Markle (42 m.) šiuo metu gyvena išties įtemptai. Pora ieško projekto, prie kurio galėtų kartu dirbti. Tačiau teigiama, jog pora nesutaria, kuri kryptimi eiti, o išsiskiriančios judviejų nuomonės ir požiūriai kelia įtampą santykiuose.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 6, 2023, 5:51 AM, atnaujinta Nov 6, 2023, 6:50 AM

Palikę karališkąją šeimą ir išvykę iš Jungtinės Karalystės jiedu ieško įvairių būdų užsidirbti pajamų pragyvenimui. M.Markle ir princas Harry jau bendradarbiavo kartu su „Netflix“, kurie sukūrė dokumentinį serialą „Meghan ir Harry“ bei su „Spotify“, kur turėjo savo tinklalaidę.

Šiuo metu pora ieško naujų projektų. Teigiama, kad judviejų stiprus nuomonių skirtumas nepadeda jų santykiams. Porai persikėlus gyventi į Jungtines Amerikos Valstijas teko susidurti su daugybe kliūčių rašo šaltinis „Mirror.“

Pasak pranešimų, Meghan „nekentė“ to, kad Jungtinėje Karalystėje nekontroliavo savo įvaizdžio, o dabar Jungtinėse Valstijose moteris mėgaujasi savo „įžymybės statusu“.

Pasak minėto portalo to negalima pasakyti apie princą Harry, kuris labiau nori susitelkti į savo labdaringą veiklą.

Neseniai šeimai artimas šaltinis žurnalui „Woman Magazine“ teigė: „Labai jaučiasi, kad princas nori susikoncentruoti į labdaringą veiklą ir savo šeimą, o Meghan daug labiau dėmesį sutelkusi į savo prekės ženklo plėtrą.“

Taip pat buvo rašoma, jog Meghan siekia pagerinti savo reputaciją, o princas Harry mažiau suinteresuotas dalytis asmeninio gyvenimo detalėmis už namų sienų.

Bei pridūrė, kad Harry galvoja ir palaiko idėją grįžti į Jungtinę Karalystę. Kai kurių šaltinių teigimu vyras jau dairosi namų Londone.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.