Paaiškėjo, kodėl princas Harry nepasirodys karaliaus Karolio III 75-ajame gimtadienyje

Anksčiau buvo pranešta, kad Sasekso kunigaikštis princas Harry (39 m.) ir kunigaikštienė Meghan Markle (42 m.) atsisakė dalyvauti karaliaus Karolio III 75-ojo gimtadienio šventėje. Atrodo, kad britų karališkojoje šeimoje dramos nestinga. Independent.co.uk praneša, kad princas Harry nedalyvaus šventėje, dėl labai svarios priežasties.

Meghan Markle ir princas Harry.<br>AP/Scanpix nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry.<br>AP/Scanpix nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry.<br>Cover Images/Scanpix nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry.<br>Cover Images/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 9, 2023, 6:46 AM, atnaujinta Nov 9, 2023, 11:50 AM

Visgi, paaiškėjo, kad princas Harry ir M.Markle nebuvo pakviesti į karaliaus Karolio III 75-ojo gimtadienio šventę. Ši informacija pasirodė tuomet, kai Sasekso gyventojai išreiškė pasipiktinimą, kad kunigaikštis nusižengė tradicijoms ir nedalyvaus šioje itin svarbioje šventėje.

Prabangi gimtadienio šventė įvyks lapkričio 14 d. – karalius Karolis III surengs savo 75-ojo gimtadienio vakarėlį karališkojoje rezidencijoje „Clarence House“ Londone.

Kiek anksčiau buvo teigiama, kad princas Harry atmetė karaliaus gimtadienio kvietimą ir nusprendė likti Kalifornijoje, tačiau Sasekso hercogo atstovas spaudai paneigė šį faktą. Pasak jo, pora šiuo klausimu dėl lapkričio 14 d. planuojamo vakarėlio Clarence'o namuose, su Bakingamo rūmais nekontaktavo.

„Reaguojant į Jungtinės Karalystės žiniasklaidos kuriamas antraštes, norėjome patvirtinti, kad nebuvo jokio kontakto dėl kvietimo į artėjantį karaliaus Karolio III gimtadienį“, – „The Independent“ sakė kunigaikščio atstovai ir pridūrė, kad bet kokie pranešimai, kuriuose teigiama, kad yra kitaip, yra nuviliantys.

„The Independent“ susisiekė su Bakingamo rūmais, tačiau tiek Bakingamo rūmai, tiek kunigaikščio atstovai atsisakė pakomentuoti šią situaciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.