Atlikėja Cher paneigė gandus apie skyrybas su 40 metų jaunesniu muzikos prodiuseriu

Apie atlikėjos Cher (77 m.) ir jos santykius su 40 metų jaunesniu vaikinu, reperiu, muzikos prodiuseriu Aleksanderiu Edwardsiu (37 m.) dar visai neseniai sklido gandai, jog pora pasuko skirtingais keliais, tačiau jiedu paneigė šiuos gandus, kuomet buvo pastebėti kartu Paryžiuje.

Cher ir Aleksanderis Edwardsas.<br>Lrytas.lt koliažas.
Cher ir Aleksanderis Edwardsas.<br>Lrytas.lt koliažas.
Cher ir Aleksanderis Edwardsas.<br>AP/Scanpix nuotr.
Cher ir Aleksanderis Edwardsas.<br>AP/Scanpix nuotr.
Cher ir Aleksanderis Edwardsas.<br>picture alliance / Ik Aldama/Scanpix nuotr.
Cher ir Aleksanderis Edwardsas.<br>picture alliance / Ik Aldama/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 11, 2023, 5:05 PM

Popliariausių hitų kūrėja Cher kartu su A.Edwardsu susitikinėja nuo praėjusių metų lapkričio, tačiau gegužę sklido gandai, jog pora išsiskyrė.

Moteris paneigė sklandančius gandus pasirodžiusi kartu su vyru Paryžiaus mados savaitėje išeinant iš išskirtinio Costes viešbučio Prancūzijoje.

Cher atrodė nepriekaištingai, dėvėjo juodą, sidabrinėmis detalėmis išsiuvinėta švarkelį, mūvėjo prašmatnias juodas, odines kelnes ir avėjo blizgančius aulinius batus.

Jos mylimasis A.Edwardsas dėvėjo gyvatės odos imitacijos odinę striukę ir aptemptas juodas kelnes bei stipriai laikė popmuzikos ikoną už rankos.

Pora susitikinėti pradėjo praėjusių metų lapkritį, kuomet Paryžiaus mados savaitėje jiedu buvo pastebėti susikibę už rankų ir romantiškai mėgavosi vienas kito kompanija.

Vienas iš gerbėjų socialiniame tinkle pasijuokė iš poros amžiaus skirtumo ir paklausė atlikėjos, kuo ją patraukė šis jaunas vyras.

„Jis malonus, protingas, linksmas. Mes bučiuojamės kaip paaugliai“, – įžūliai atsakė ji, pridurdama, kad „meilė nežino matematikos“.

Praėjusių metų gruodį viename iš laidų Cher kalbėjo apie amžiaus skirtumą ir teigė, kad judviejų santykiai klostosi puikiai.

„Ant popieriausi, tai savotiškai juokinga. Realiame gyvenime mes puikiai sutariame. Jis nuostabus vyras. O aš nesuteikiu vyrams tai, ko jie nenusipelnė“, – šmaikštavo ji.

Apdovanojimus pelniusi dainininkė net gi planuoja dirbti kartu su Alexandru. Kovo mėnesį ji atskleidė, kad vyksta į Jungtinę Karalystę įrašyti ilgai lauktų ir planuotų dainų.

Ji net gi užsiminė, kad keletą kūrinių jai sukūrė jos mylimasis Aleksandras.

„Jis yra prodiuseris ir rašytojas ir moka viską, todėl aš juo labai džiaugiuosi“, – kalbėjo moteris apie savo mylimąjį.

Prieš pradėdamas draugauti su Cher žinomas prodiuseris turėjo santykius su modeliu Amber Rose jie taip pat kartu turi ir 3 metų sūnų Slash Electric Alexanderį Edwardsą.

2021 metais pora išsiskyrė, kuomet A.Edwardsas prisipažino apgaudinėjęs ją su kitomis moterimis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.