Megan Fox prabilo apie skausmingą netektį: patyrė persileidimą

Viena gražiausių Holivudo aktorių Megan Fox (37 m.) niekuomet nebuvo linkusi kalbėti apie asmeninį gyvenimą, tačiau naujausiame interviu prakalbo apie itin skausmingą savo gyvenimo periodą.

Cast member Megan Fox poses at the premiere of "Transformers" at the Mann's Village theatre in Los Angeles June 27, 2007. The movie opens in the U.S. on July 3. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES)
Cast member Megan Fox poses at the premiere of "Transformers" at the Mann's Village theatre in Los Angeles June 27, 2007. The movie opens in the U.S. on July 3. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES)
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 13, 2023, 7:45 PM

„Transformerių“ žvaigždė M.Fox savo išleistoje eilėraščių knygoje „Gražūs berniukai yra nuodingi“ (angl. Pretty Boys Are Poisonous) atskleidė nemažai naujų detalių apie asmeninį gyvenimą, išsakydama savo jausmus įvairiomis temomis. Moteris atskleidė, kad 10-ą nėštumo savaitę ji patyrė persileidimą – neteko mergaitės.

Holivudo žvaigždė kaip niekada anksčiau atvirai pradėjo kalbėti apie savo asmeninį gyvenimą, kadangi knygoje vyraujanti pagrindinė tema – sudėtingi santykiai su vyrais.

„Eilėraščiuose paminėjau savo gyvenimo detales ir įvykius, kuriuos buvau nutylėjusi ir slėpiau. Tikėjausi, kad atvirumas padės atsikratyti naštos, kuri visą laiką mane slėgė. Visą gyvenimą praleidau saugodama vyrų paslaptis, dėl kurių visą šį laiką jaučiausi prislėgta“, – sakė M.Fox.

Visgi, paskutiniuose dviejuose knygos eilėraščiuose M.Fox kalba apie sielvartą, kurį jautė po persileidimo. Eilėraščiai, pavadinti I ir II, pasakoja apie praradimo jausmą.

„Prie tavo lovos yra ultragarsas, 10 savaičių ir 1 diena... ar manai, kad jei ji būtų galėjusi, ji būtų palikusi atsisveikinimo laišką? Tačiau dabar aš privalau atsisveikinti. Užsimerkiu ir įsivaizduoju, kad laikau tave stipriai prie savo krūtinės, kai jie išplėšia tave iš manęs“, – rašoma viename iš eilėraščių.

Paskutiniame knygos puslapyje yra moters, laikančios kūdikį, iliustracija su eilute: „Paaukosiu viską, ką galėsiu, sakyk man, prašau, ko nori už jos sielą?

M.Fox ir jos sužadėtinis Machine Gun Kelly – tikrasis vardas Kolsonas Bakeris – anksčiau paneigė gandus apie persileidimą. Visgi, dar 2022 m. K.Bakeris išleido kūrinį pavadinimu „Twin Flame“, kurio pradžioje skamba širdies plakimas. Vėliau, per 2022 m. „Billboard Music Awards“ apdovanojimus vyras patvirtino, kad ši daina skirta jų negimusiam kūdikiui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.