J. Aniston pasidalijo dar neviešintomis žinutėmis su mirusiu M. Perry: juos siejo artimas ryšys

Spalio pabaigoje mirusio „Draugų“ žvaigždės Matthew Perry gedi ne tik artimieji, bet ir visas pasaulis. Staigi netektis ypatingai skaudžiai paveikė ir seriale „Draugai“ vaidinusią Jennifer Aniston. Ji pasidalijo širdį veriančia žinute.

 M. Perry ir J. Aniston.<br> lrytas.lt koliažas.
 M. Perry ir J. Aniston.<br> lrytas.lt koliažas.
 M. Perry.<br> Scanpix/IM nuotr.
 M. Perry.<br> Scanpix/IM nuotr.
Matthew Perry.<br>Scanpix/IM nuotr.
Matthew Perry.<br>Scanpix/IM nuotr.
J.Aniston.<br> Scanpix/AP nuotr.
J.Aniston.<br> Scanpix/AP nuotr.
J. Aniston.<br>Scanpix/AP nuotr.
J. Aniston.<br>Scanpix/AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Nov 21, 2023, 9:21 PM, atnaujinta Nov 21, 2023, 9:22 PM

Socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje 54-erių aktorė J.Aniston prisipažino, kad M.Perry mirtis ją labai sukrėtė. Ji pasidalijo nuotrauka – šilta akimirka iš filmavimo aikštelės. Taip pat pasidalijo jo siųsta žinute.

„Atsisveikinimas su mūsų Matty buvo beprotiška emocijų banga, kurios dar niekada nebuvau patyrusi. Kiekvienas iš mūsų gyvenime patiriame netektį. Gyvybės ar meilės praradimą. Galimybė iš tikrųjų išgyventi šį sielvartą leidžia pajusti džiaugsmo ir dėkingumo akimirkas už tai, kad taip giliai mylėjai žmogų. Ir mes jį labai mylėjome. Jis buvo mūsų DNR dalis. Mes visada buvome šešetukas. Tai buvo pasirinkta šeima, kuri amžiams pakeitė tai, kas mes buvome ir koks mūsų kelias“, – rašė J.Aniston.

– Matty žinojo, kad jam patinka juokinti žmones. Kaip jis pats sakė, jei negirdės juoko, manys, kad miršta. Jo gyvenims tiesiogine prasme priklausė nuo to. Ir, o žmogau, jam išties pavykdavo tai padaryti. Jis prajuokindavo mus visus. Labai daug juoktis.

Pastarąsias porą savaičių skaičiau mūsų žinutes, rašytas vienas kitam. Juokiausi ir verkiau, paskui vėl juokiausi. Saugosiu jas amžinai. Radau vieną žinutę, kurią jis man vieną dieną atsiuntė be priežasties. Joje viskas pasakyta.

Matty, aš tave labai myliu ir žinau, kad dabar esi visiškai ramus ir nepatiti jokio skausmo. Aš kalbuosi su tavimi kiekvieną dieną... Kartais beveik girdžiu, kai tu sakai: „Ar įmanoma būti dar didesne beprote? Ilsėkis, mažasis broliuk. Tu visada praskaidrindavai man dieną...“, –  gražių žodžių artimam bičiuliui negailėjo J.Aniston.

Būtent šią nuotrauką, kurioje jiedu kartu juokiasi filmavimo aikštelėje, J.Aniston atsiuntė pats M.Perry. Šalia nuotraukos jis rašė: „Tai, kad man pavyko tave prajuokinti, praskaidrino mano dieną“. Į jo žinutė J.Aniston atsakė: „Awww, pirmasis iš tūkstančių kartų“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.