„Saulėlydžio“ žvaigždė Robertas Pattinsonas pasidalijo džiugia žinia: taps tėvu

Jau kuris laiką sklandę gandai pasitvirtini, aktoriaus Roberto Pattinsono (37 m.) mylimoji Suki Waterhouse (31 m.) paskelbė džiugią naujieną – pora laukiasi pirmojo vaiko. Suki atskleidė šią svarbią naujieną per savo pasirodymą Meksikoje gestais rodydama savo apvalėjantį pilvuką.

 Suki Warehouse ir Robertas Pattinsonas.<br>AP/„Spanpix“ nuotr.
 Suki Warehouse ir Robertas Pattinsonas.<br>AP/„Spanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 22, 2023, 1:10 PM

R.Pattinsono mylimoji S.Waterhouse nusprendė pranešti apie vaikelio laukimą savo pasirodymo metu, scenoje, Meksikoje vykusiame festivalyje „Corona Capital Festival“, praneša Mirror.co.uk.

„Šiandien dėviu kažką blizgančio, nes pamaniau, kad tai gali atitraukti jūsų dėmesį nuo to, kas vyksta“, – išsitarė ji miniai, atverdama plunksnomis papuoštą paltą ir atskleisdama savo padidėjusį pilvuką po blizgia rožine suknele.

„Tačiau nesu tikra, ar tai veikia“, – juokėsi ji.

Žinoma, koncerto lankytojas šį vaizdo įrašą paskelbė socialiniame tinkle „TikTok“, kuris netrukus išplito kaip virusas. Vėliau gerbėjo paskyra juo persidalijo „X“ svetainėje, anksčiau vadintoje „Twitter“, kur jis surinko šimtus tūkstančių peržiūrų.

Lrytas.lt primena, kad S.Waterhouse ir R.Pattinsonas pirmą kartą pastebėti kartu 2018 m., tačiau nuo to laiko viešai pasirodė tik kelis kartus, įskaitant 2023 m. „Met Gala“ pokylį.

Praėjusį mėnesį ji vienoje tinklalaidėje papasakojo, kad šiais metais išsikraustė iš savo buto ir apsigyveno su R.Pattinsonu.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.