Artėjant M. Schumacherio avarijos metinėms lenktynininkas M. Blundellas pasidalijo viltinga žinute

„Formulės-1“ legendos Michaelio Schumacherio (54 m.) sveikatos būklė jau beveik dešimtmetį išlieka jautria tema. Artėjant metinėms nuo lemtingosios slidinėjimo avarijos Prancūzijos Alpėse, buvęs lenktynininkas Markas Blundellas pasidalijo jautriais žodžiais.

Sporto legenda M.Schumacheris sunkią traumą patyrė prieš 6 metus slidinėdamas.<br>„Scanpix” nuotr.
Sporto legenda M.Schumacheris sunkią traumą patyrė prieš 6 metus slidinėdamas.<br>„Scanpix” nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 4, 2023, 11:14 PM

Artėja 10-osios M.Schumacherio gyvenimą pakeitusios slidinėjimo avarijos metinės, šia proga M.Blundellas dalijosi jautria žinute ir išreiškė tikėjimą, kad buvęs lenktynininkas supranta, kas vyksta aplink jį, informuoja Mirror.co.uk.

„Michaelis yra didelis praradimas „Formulei-1“. Galiausiai tai, kas jam nutiko, buvo nepaprastai sunku suvokti. Nežinau, kokia šiandien Michaelio sveikata, kadangi jis nuo viešumos ypatingai saugomas. Jis vis dar šalia ir, tikiuosi, supranta, kas vyksta. Visgi be galo sunku.“.

M.Blundellas taip pat pasidalijo prisiminimais apie F1 legendą: „Daug kartų lenktyniaudavome su Michaeliu Schumacheriu ir, kol dar nebuvome patekę į F1, lenktyniaudavome sportiniais automobiliais. Jis pasižymėjo didžiuliu talentu ir neeiliniu protu ne tik automobilio viduje, bet ir už jo ribų“, – sakė buvęs lenktynininkas.

Lrytas.lt portalas primena, kad septyniskart pasaulio čempionas 2013 m. gruodžio mėnesį patyrė vos mirtimi nesibaigusią smegenų traumą, kai slidinėdamas greitojo kalnų nusileidimo trasa Prancūzijos Alpėse galva trenkėsi į uolą.

Keletą mėnesių jis praleido medicinos sukeltos komos būsenoje, kol 2014 m. rugsėjį grįžo į šeimos namus prie Ženevos ežero. Išsami informacija apie jo būklę nuo to laiko buvo slepiama, o atsidavusi žmona Corinna įnirtingai saugojo jo privatumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.