Spėlionės dėl karališkosios šeimos Kalėdų: princas Harry ir Meghan Markle kviečiami nebus?

Artėjant gražiausiam žiemos laikotarpiui – Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų šventėms – aiškėja daugiau detalių, kaip šias šventes pasitiks karališkoji šeima. Ne paslaptis, kad jau kuris laikas tarp Princo Harry ir karališkosios šeimos tvyranti įtampa vis aštrėja. Greičiausiai į karališkosios šeimos Kalėdų šventę kvietimo taip pat negaus, rašoma Mirror.co.uk.

 Meghan Markle, princas Harry ikr Karalius Karolis III.<br> lrytas.lt koliažas.
 Meghan Markle, princas Harry ikr Karalius Karolis III.<br> lrytas.lt koliažas.
Naujasis Jungtinės Karalystės karalius Charlesas III.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Naujasis Jungtinės Karalystės karalius Charlesas III.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry.<br>AP/Scanpix nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry.<br>AP/Scanpix nuotr.
Princas Harry ir Meghan Markle.<br>SIPA/scanpix nuotr.
Princas Harry ir Meghan Markle.<br>SIPA/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2023-12-05 11:13

Jau kuris laikas buvo spėliojama, ar princas Harry ir Meghan Markle bus kviečiami atvykti į karališkosios šeimos Kalėdų šventę.

Iki šiol sklandė gandai, kad šeima gali susitaikyti, o nesantaikos kirvis bus užkastas. Visgi, dabar teigiama, kad tai – mažai tikėtina.

Princo Harry draugas atskleidė, kad pora mielai sutiktų praleisti Kalėdas Jungtinėje Karalystėje, nes jų vaikams Archie ir Lilibet dar neteko sutikti Kalėdų su karaliumi Karoliu III. Pora paskutinį kartą dalyvavo šventiniame šeimos susitikime Sandringhame, dar 2018 m., prieš persikeliant gyventi į JAV.

Vienas šaltinis „Sunday Times“ iškėlė klausimą, kodėl tokį norą princas Harry išreiškė būtent dabar?

„Kyla klausimas, kodėl būtent dabar? Ar tai susiję su tuo, kad pora neseniai išgyveno nesėkmę – žlugo jų 25 mln. vertės sandėris su muzikos platforma „Spotify“, o vienas bendrovės vadovų juos pavadino „sukčiais“? Galbūt jie suprato, kad nėra tokia jau gera strategija nuolat skųstis, kaip baisu yra būti karališkosios šeimos nariu?“. 

Šaltinis taip pat atskleidė, kad M.Meghan ir princo Harry kvietimas atvykti Kalėdoms būtų neigiamai priimtas vyresniųjų karališkųjų šeimos narių.

Lrytas.lt primena, kad Kalifornijoje gyvenanti pora, kuri, didėjant vidinei įtampai, 2020-aisiais pasitraukė iš britų monarchijos, nuolat žėrė kritiką apie laikotarpį, praleistą karališkosios šeimos rate. Nuo to laiko, įtampa dar labiau paaštrėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.