Aiškėja, kas Meghan Markle trukdo siekti karjeros aukštumų

Kurį laiką žiniasklaidoje sklando gandai apie pašlijusius Meghan Markle (42 m.) ir princo Harry (39 m.) santykius. Teigiama, kad drauge norintys dirbti sutuoktiniai neradna tinkamos krypties, jųdviejų nuomonės išsiskiria, tačiau karališkosios šeimos žinovė, reporterė Kinsey Schofield atskleidė dar vieną priežastį, dėl ko Meghan Markle su Harry yra sudėtinga.

 Meghan Markle ir princas Harry.<br> ZUMAPRESS/Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br> ZUMAPRESS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 8, 2023, 5:18 PM

Užsienio žiniasklaidoje rašoma, kad princo Harry nesutarimai su karališkosios šeimos nariais yra pagrindinė kliūtis Meghan Markle siekti karjeros aukštumų ir grįžti į Holivudą.

K. Schofield teigia, kad princas Harry teršia Meghan Markle vardą bei pritaria naujausiai karališkosios šeimos eksperto Richardo Kay (buvusio artimo princesės Dianos draugo) analize.

„Richardas Kay sakė „Palace Confidential“, kad vienintelis dalykas, trukdantis Meghan sugrįžti į Holivudą, yra princas Harry“, – „GB News“ teigė ji.

Visai neseniai Meghan Markle pasirašė sutartį su talentų agentūra William Morris Endeavour ir, kaip pranešama, siekia atnaujinti savo sėkmingą aktorės karjerą.

Šaltinių teigimu jos tikslas šį kartą pasiekti aukštumas.

„Ji mano, kad „Oskaras“ ateityje atsidurs jos rankose“, – žurnalui „Life&Style“ teigė porai artimas šaltinis.

Tačiau visi nesutarimai su karališka šeima atitraukia dėmesį nuo Meghan Markle siekių, tad jai kaskart tampa vis sunkiau sugrįžti į aktorystę.

„Sakoma, kad Meghan sunkiau įgyvendinti savo naujus karjeros tikslus tarp visų nesutarimų su karališka šeima“, – teigė K.Schofield ir pridūrė, kad Meghan Markle be galo sunku reklamuoti naujus projektus, kadangi dėmesys sutelkiamas į jos ir Harry santykius su karališkosios šeimos nariais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.