Khloe Kardashian kova su odos vėžiu: atskleidė, kokie padariniai matomi ant veido

Jau anksčiau televizijos žvaigždė Khloe Kardashian atvirai pasidalijo, kad kovoja su netikėtai užklupusiu odos vėžiu – melanoma. Vėliau moteris drąsiai pademonstravo savo veidą ir parodė, kaip oda atrodo po jai atliktos operacijos ir iki šiol atvirauja apie ligos sukeltus padarinius.

 Khloe Kardashian.
 Khloe Kardashian.
 Khloe Kardashian.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Khloe Kardashian.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Khloe Kardashian.<br> BauerGriffin/INSTARimages/Cover/ Scanpix nuotr.
 Khloe Kardashian.<br> BauerGriffin/INSTARimages/Cover/ Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-12-09 13:16

Šįkart K.Kardashian socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo mikroadatinės kosmetinės procedūra patirtimi ir atskleidė, kad atlikta odos vėžio operacija paveikė kai kurias veido vietas, todėl jos tapo mažiau jautrios, rašo mirror.co.uk.

39 metų realybės žvaigždė šią savaitę paskelbė „Instagram“ istorijų seriją, kuriose dalijosi mikroadatinės terapijos su egzosomomis procesu patirtimi. K.Kardashian paaiškino procedūros privalumus, dalindamasi, kad ji turėtų padėti pagerinti odos tekstūrą, randus, nudegimus ir kt. Ši praktika taip pat padeda sustiprinti odą, suteikiant vartotojams jaunesnę išvaizdą, mažinant smulkias raukšles.

Asmenukės vaizdo įrašuose dviejų vaikų motina buvo matoma su baltu tirpstančiu kremu ant veido, gulinti su sušukuotais plaukais, kad ruoštųsi procedūrai.

„Kai sakau randas, norėjau pasakyti rando SRITIS. Aš iš tikrųjų myliu randus (kai kuriems tai gali būti keista, bet jie yra stulbinantys ir tampa mūsų gyvenimo akimirkų priminimu). Likusio įdubimo savo veide aš nemėgstu, Mano įdubimas yra tai, ką aš nematau 'ne meilė. Bet randai yra stulbinantys“, – po įrašu rašė žvaigždė.

Nors Khloe paruošė veidą procedūrai, ji gerbėjams prisipažino, kad vieną veido pusę jaučia sunkiau net ir be tirpstančio kremo.

„Aš tikrai nutirpusi šioje veido pusėje be stingdančio kremo. Tai tiesiog daug pojūčių, todėl dirbsime su tuo daugiau nei bet kur kitur.“ Ji tęsė: „Aš niekada to nedariau anksčiau, todėl nekantrauju tai išbandyti ir pamatyti, kas nutiks“.

„Ši veido pusė be tirpstančio kremo yra beveik nejautri. Dėl to, dirbsime su šia veido sritimi dirbsiu daug daugiau nei su kitomis“, – sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.