Paaiškėjo tiesa apie paskutinę princesės Dianos dovaną princui Harry

Pastaruoju metu netyla kalbos dėl paskutinės princesė Dianos (1961-1997) gimtadienio dovanos princui Harry (39 m.). Atsiminimose teigiama, kad dovana nupirkta likus kelioms dienoms tragiškos princesės mirties ir Harry 13-ojo gimtadienio.

 Princesė Diana ir princas Harry.<br> lrytas.lt koliažas.
 Princesė Diana ir princas Harry.<br> lrytas.lt koliažas.
Princas Harry.<br>Scanpix/babiradpicture/BenPAKALSK/SIPA nuotr.
Princas Harry.<br>Scanpix/babiradpicture/BenPAKALSK/SIPA nuotr.
Princesė Diana ir princas Harry (1995 m.)<br>Scanpix/PC nuotr.
Princesė Diana ir princas Harry (1995 m.)<br>Scanpix/PC nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 9, 2023, 10:02 PM

Paskutinė princesės Dianos dovana princui Harry kelia ginčų, rašo Mirror.co.uk.

Filme „Karūna“ (angl. „The Crown“) galima pamatyti velionę princesę, kuri liepia Dodi Al Fayed komandos nariui nupirkti gimtadienio dovaną savo jauniausiam sūnui. Dramoje princesė Diana dovanoja sūnui žaidimą PlayStation ir prie jos pasirašo: „Laimingo gimtadienio Harry, myliu, mamytė“ (angl. „Happy Birthday Harry, Love, Mummy“). Deja, ji taip ir nespėjo pasveikinti sūnaus su 13-uoju gimtadieniu, nes kitą dieną įvyko tragiška avrija.

Visgi, atvirkščiai, Harry savo prisiminimuose „Spare“ sakė, kad jo velionė mama likus kelioms dienoms iki mirties, nupirko jam žaidimą „X-Box“, o ne PlayStation. 13-asis Harry gimtadienis buvo 1997 m. rugsėjo 15 d., praėjus vos dviem savaitėms po to, kai jo mama žuvo automobilio avarijos Paryžiuje.

Sasekso hercogas papasakojo, kad dovaną jam įteikė teta, Dianos sesuo ledi Sarah McCorquodale. Jis pabrėžė, kaip suplėšė vyniojamąjį popierių, žvilgtelėjo į vidų ir pamatė, kad gavo „X-box“.

Kaip paaiškėjo, princas Harry negalėjo gauti X-Box iš savo velionės motinos per savo 13-ąjį gimtadienį, nes konsoles buvo galima nusipirkti tik po ketverių metų.

Kalbėdamas apie sceną seriale „The Crown“, dramos kūrėjas Peteris Morganas atskleidė, kad jis neskaitė Harry atsiminimų prieš dirbdamas prie paskutinės serijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.