Atlikėja Adele atvirai prabilo apie savo elgesį: turi polinkį pasisavinti svetimus daiktus

Dainininkė Adele (35 m.) prisipažino, kad mėgsta vogti iš viešbučių viską, ką tik randa kambaryje. Visgi, ji nerimauja, kad jos namuose apsistoję svečiai darys tą patį.

Adele ir Richas Paulas.<br>USA TODAY Sports/Scanpix nuotr.
Adele ir Richas Paulas.<br>USA TODAY Sports/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-12-19 13:14, atnaujinta 2023-12-19 13:29

Adele turėdama milijonus savo banko sąskaitoje pripažino, kad atvykusi į prabangų viešbutį ji mėgsta pasisavinti viską – dušo ir kt. reikmenis. Atlikėjos turtas yra vertas 165 mln. svarų sterlingų, o žvaigždė gyvena 48 mln. svarų sterlingų kainuojančiame name Beverli Hilse.

„Jei esu labai prašmatniame viešbutyje, imu viską“, – teigė superžvaigždė, kreipdamasi į publiką per vieną iš savo pasirodymų Las Vegase, rašo portalas Mirror.co.uk.

Tačiau Adele patikino bijanti, kad svečiai atvykę į jos namus elgsis taip pat ir pasisavins kambariuose esančius daiktus.

Tęsdama šią temą, Adele savo gerbėjams uždavė klausimą: „Man įdomu, koks svečių etiketas yra priimtinas. Niekada nieko nepasisavinčiau iš kieno nors namų, net jei tai būtų skirta jos pačios naudojimui. Jei apsistojote pas vieną iš savo draugų, o ne viešbutyje, turėkite omenyje, kad ten apsistojote nemokamai ir neturėtumėte tikėtis jokių dovanų“, – sakė atlikėja.

„– Ar aš esu griežta šeimininkė?“, – paklausė Adele.

Visgi, gerbėjų atsakymas buvo ne toks, kokio ji tikėjosi išgirsti. Jie pripažino, kad jos požiūris juokingas.

„Gerai. Gerai. Gera žinoti. Oho, niekada nelaikiau savęs griežta, todėl turėčiau apie tai pasikalbėti su savo terapeutu“, – juokėsi ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.