Aktoriui Vinui Dieseliui pateikti kaltinimai dėl seksualinio priekabiavimo

Holivudo aktoriui Vinui Dieseliui (56 m.) pateikti kaltinimai dėl tariamo seksualinio priekabiavimo prie savo asistentės 2010 metais filmo „Greiti ir įsiutę“ filmavime.

Vinas Dieselis.<br>AP/Scanpix nuotr.
Vinas Dieselis.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 22, 2023, 9:43 AM, atnaujinta Dec 22, 2023, 9:44 AM

Teigiama, kad žinomas vyras apkabino moterį savo viešbučio kambaryje, kuomet jie filmavo vieną iš filmo scenų, tačiau ieškinio pareiškime teigiama, kad iš pradžių asistentei buvo paskirta tik organizuoti vakarėlius ir tenkinti aktoriaus poreikius rašoma mirror.

Pareiškime, kurį gavo „The Blast“ teigiama, kad V.Dieselis moterį pagriebė didele jėga ir apglėbė jos krūtinę, taip pat bandė nurengti jos suknelę ir numauti apatinius.

Dokumente teigiama, kad ji „nuolat stengėsi išsivaduoti iš jo gniaužtų, bandydama atsitraukti“. 

Teigiama, kad aktoriaus sesuo, kompanijos „One Race“ prezidentė atleido tariamą auką iš pareigų po įvykusio inicidento pagrįsdama tuo, jog jų bendrovei nereikia papildomos pagalbos – asistentų.

Dokumente teigiama, kad kaltintoja mano, jog buvo atleista už tai, kad „pasipriešino Vino Dieselio seksualinei prievartai“.

Ieškinyje teigiama, kad ieškovė padavė aktorių ir bendrovę „One Race“ į teismą dėl „kompensacinės žalos atlyginimo ir kitų specialių bei bendrų nuostolių“, pavyzdžiui, „negautų pajamų, darbo užmokesčio, premijų ir kitų darbo išmokų“.

Bendrovė taip pat prašė „atlyginti įstatymuose numatytą žalą“ ir skirti „10000 JAV dolerių civilinę baudą už kiekvieną Darbo kodekso straipsnių pažeidimą“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.