Meghan Markle ir princas Harry pasidalijo savo Kalėdų eglutės kadrais

Šiais metais princas Harry ir Meghan Markle Kalėdas praleido savo 12,7 mln. eurų (11 mln. svarų) vertės devynių miegamųjų name Montecito mieste, Kalifornijoje. Pora parodė, kaip atrodo jų kalėdinė eglutė.

 Meghan ir Harry.<br> lrytas.lt koliažas.
 Meghan ir Harry.<br> lrytas.lt koliažas.
 Meghan ir Harry.<br>Scanpix/ZP nuotr.
 Meghan ir Harry.<br>Scanpix/ZP nuotr.
 Kalėdinis dekoras Meghan ir Harry „Netflix“ dokumentinio filme.<br> Filmo kadras.
 Kalėdinis dekoras Meghan ir Harry „Netflix“ dokumentinio filme.<br> Filmo kadras.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 27, 2023, 12:07 PM

Meghan Markle teikia pirmenybę ramiam ir minimalistiniam kalifornietiškam stiliaus interjerui Montecito dvare, kuriuo dalijasi su savo vyru princu Harry.

Panašu, kad Los Andžele gimusi buvusi aktorė teikia pirmenybę minimalizmu ir tai atsispindi tiek namų interjere, tiek kalėdinėse dekoracijose. Didžiulis medis, stovintis namų centre, išsiskiria savo dydžiu, stambiomis žaliomis šakomis.

Tačiau tuo ekstravagancija ir baigiasi, nes medis labai paprastai papuoštas šiltomis baltomis lemputėmis ir skoningais paprastų raudonos ir baltos spalvos atspalvių papuošimais. Karališkieji gerbėjai galėjo pažvelgti į poros kalėdinį dekorą Meghan ir Harry „Netflix“ dokumentinio filme, kuris buvo nufilmuotas beveik prieš dvejus metus.

Tikėtina, kad poros dekoracijos iš esmės išliko tokios pačios ir manoma, kad šiais metais šeima šventespraleis namuose. Sasekso hercogas ir kunigaikštienė paskutinį kartą šventinį laikotarpį su karališka šeima praleido Sandringamo dvare 2018 m.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.