Olena Zelenska prabilo apie pasikeitusius santykius su Volodymyru Zelenskiu

Ukrainos pirmoji ponia Olena Zelenska (45 m.) prabilo apie pasikeitusius jųdviejų su Ukrainos prezidentu Volodymyru Zelenskiu (45 m.) santykius. Žinoma moteris pripažino, kad Ukrainoje besitęsiantis karas juos suskaldė. Pora retai drauge leidžia laiką, o V.Zelenskis daug dirba ir nakvoti nuolat lieka darbo vietoje.

 Olena Zelenska ir Volodymyras Zelenskis.<br> lrytas.lt koliažas.
 Olena Zelenska ir Volodymyras Zelenskis.<br> lrytas.lt koliažas.
 Olena Zelenska.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Olena Zelenska.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Olena Zelenska ir Volodymyras Zelenskis.<br> ZUMAPRESS/Scanpix nuotr.
 Olena Zelenska ir Volodymyras Zelenskis.<br> ZUMAPRESS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-12-28 08:09

Duodama interviu vokiečių kanalui ZDF O.Zelenska prisipažino, kad pastaruoju metu ji gyvena drauge su vaikais, o V.Zelenskis įsitraukęs į darbus. Darbo vietoje jis ne tik sprendžia šaliai svarbius reikalus, bet ir nakvoja.

„Dabar mes negalime gyventi visi kartu. Taip, kartais matomės, bet tai negali būti visą laiką. Vaikai, žinoma, jo pasiilgsta. Laimei, visi žinome, už ką kovojame, už ką kovoja jis, ir kodėl negalime būti kartu“, – sakė O. Zelenska.

Ukrainos pirmoji ponia pridūrė“ kad tai nėra jos sutuoktinio kaltė. Tai, kodėl su tėčiu matosi rečiau, puikiai supranta ir jųdviejų vaikai.

„Tiesiog norime daugiau laiko pabūti kartu“, – teigė ji.

O.Zelenska pridūrė, kad laukia Ukrainos pergalės ir to momento, kada su sutuoktiniu gales praleisti daugiau laiko. To laukia ir visi Ukrainos žmonės.

„Kodėl visi taip norime pergalės, kad karas baigtųsi? Kad vėl susitiktume, kad galėtume būti kartu su šeima. Tai ypač jaučiama dabar, prieš Kalėdų šventes, kai tradiciškai visa šeima turėtume susirinkti prie bendro stalo, tačiau ši tradicija daugeliui žmonių dabar neįmanoma“, – apmaudo neslėpė O. Zelenska.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.