Meghan Markle ir princo Harry draugystę su Victoria ir Davidu Beckhamais išskyrė nemalonus pokalbis

Princo Harry (39 m.) ir Meghan Markle (42 m.) santykiai yra įtempti ne tik su Jungtinės Karalystės karališkosios šeimos atstovais, bet ir garsiais bičiuliais futbolo žvaigžde Davidu Beckhamu (48 m.) ir jo žmona dizainere Victoria Beckham (49 m.). Kaip teigiama užsienio žiniasklaidoje, jų draugystę apkartino vienas ne itin malonus pokalbis.

Meghan Markle ir princas Harry, Victoria ir Davidas Beckhamai.<br> lrytas.lt koliažas.
Meghan Markle ir princas Harry, Victoria ir Davidas Beckhamai.<br> lrytas.lt koliažas.
Meghan Markle ir princas Harry.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Victoria ir Davidas Beckhamai.<br> George Rogers/SIPA/Scanpix nuotr.
Victoria ir Davidas Beckhamai.<br> George Rogers/SIPA/Scanpix nuotr.
Victoria ir Davidas Beckhamai.<br> REUTERS/Scanpix nuotr.
Victoria ir Davidas Beckhamai.<br> REUTERS/Scanpix nuotr.
Victoria ir Davidas Beckhamai.<br> AP/Scanpix nuotr.
Victoria ir Davidas Beckhamai.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jan 26, 2024, 6:48 AM

Nepaisant to, kad poras praeityje siejo tvirta draugystė, atrodo, kad jų bičiuliavimosi skyrius buvo uždarytas visam laikui. Draugystės pabaiga, pasak mirror.co.uk šaltinių, baigėsi dramatiškai.

Teigiama, kad princo Harry bei Meghan Markle bičiulystė su D.Beckhamu ir V.Beckham nutrūko po to, kai Sasekso hercogai apkaltino porą, kad jie spaudai nutekina informaciją apie karališkąją šeimą.

Kai 2018-aisiais princas Harry susisiekė su D.Beckhamu ir apie tai pasikalbėjo, futbolininkas nemenkai ant jo įtūžo. Porai artimas šaltinis tvirtina, kad po tokio karšto pokalbio atnaujinti jų draugystę tapo nebeįmanoma.

Karališkosios šeimos biografas Tomas Boweris šiuos Saseksų kunigaikščiams įtemptus laikus aprašė savo knygoje „Kerštas: Meghan, Harry ir karas tarp Vindzorų“. Autorius knygoje teigė, jog Meghan Markle ir princas Harry tuo metu patyrė didžiulį stresą ir buvo labai paranojiški dėl to, kad jų artimi draugai ar šeimos nariai spaudai nutekino melagingą informaciją.

Knygoje T.Boweris rašė, kad Meghan Markle įtarė V.Beckham neapdairiu poelgiu, todėl princas Harry pasikvietė pokalbiui D.Beckhamą ir pakartojo kaltinimus.

Kitas porai artimas šaltinis „The Sun“ sakė, kad princas Harry paskambino futbolininkui, nes labai saugo savo žmoną ir norėjo tiesiogiai visa tai išsiaiškinti su D.Beckhamu.

„Harry buvo labai mandagus, bet akivaizdu, kad tai buvo gana nepatogus pokalbis, o Davidas buvo susierzinęs. Jis greitai nukreipė Harry tinkama linkme, ir abu vyrai sutiko judėti toliau“.

Iki šio pokalbio Meghan Markle ir princas Harry artimai bičiuliaudavosi su Davidu ir Victoria Beckhamais. Poros dalyvaudavo labdaros renginiuose, drauge būdavo įamžinami per karališkosios šeimos šventes. Tačiau po šių įvykių, kuomet jų santykius perbėgo juoda katė, poros apie savo draugystę viešai nekalbėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.