Brado Pitto ir Angelinos Jolie rietenos nesibaigia: aktorius nori vaikams pristatyti naują merginą

Atrodo, kad tarp Holivudo aktoriaus Brado Pitto jo buvusios žmonos Angelinos Jolie įtampa niekada nesibaigs. Faktą, kad aktorius nesibaido naujų jausmų ir susitikinėja su 26 metais jaunesne juvelyrikos eksperte, sveikos gyvensenos ir fitneso entuziaste Ines de Ramon, visi sužinojo dar 2022 metais. Visgi, aktorius išreiškė norą supažindinti naująją merginą su savo vaikais, tačiau vis dar nėra aišku, kokia bus A.Jolie reakcija.

 Bradas Pittas su sūnumis.<br> lrytas.lt koliažas.
 Bradas Pittas su sūnumis.<br> lrytas.lt koliažas.
 Ines de Ramon.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Ines de Ramon.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Bradas Pittas su sūnumis.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Bradas Pittas su sūnumis.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 2, 2024, 11:22 PM

A.Jolie ir B.Pittas augina šešis vaikus. Aktoriai yra įsivaikinę našlaičius iš Kambodžos, Etipijos ir Vietnamo: Maddoxą (22 m.), Zaharą (19 m.) ir Paxą (20 m.). Pora taip pat susilaukė trijų biologinių vaikų: Shiloh (17 m.) ir dvynių Knoxą (15 m.) bei Vivienne (15 m.).

Mirror.co.uk praneša, kad B.Pittas nori supažindinti naują partnerę su savo vaikais, bet baiminasi kilsiančio konflikto su buvusia žmona. Šaltinių teigimu, A.Jolie santykiai su vaikais yra ypač tvirti ir artimi.

„Mama yra geriausia jų draugė“, – teigia šaltinis.

„Ar įsivaizduojate, koks būtų vaikų ir Ines susitikimas?, – „National Enquirer“ sakė šaltinis. – Nenuostabu, kad B.Bittas neskuba pristatyti savo merginos“.

Santykius su I. de Ramon B.Pittas puoselėja nuo tada, kai jis 2016 metais išsiskyrė su Angelina. Oficialiai skyrybos buvo baigtos 2019 metais.

„US Weekly“ rašė: „Viskas, ko Bradas šiais metais nori, yra tai, kad jo vaikai ir jis pats būtų laimingi“.

Visgi, panašu, kad Brado santykiai su vyriausiais vaikais yra labai šalti.

Dar praėjusių metų pabaigoje, aktoriaus sūnus Paxas, savo „Instagram“ paskyroje tėvą pavadino „niekšu“. Taip pat pasirodė naujienos, kad B.Pitto dukra Zahara atsisakė tėvo pavardės, kai prisijungė prie Alpha Kappa Alpha Sorority seserijos, susikūrusios Spelman koledže.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.